2777
2789
عنوان

تجربه من از ساس

31 بازدید | 3 پست

سلام ۴ ماهی میشد ک در گیر ساس بودم همه جای خونه همه سایتا رو خونده بودم سمپاشا رو زنگ زده بودم مستاصل بودم تا اینکه ب لطف خدا مشکلم حل شد این تاپیکم صرفا برای کسایی میذارم ک از دست ساس عاصی شدن چون خودم تا مرز جنون رفتم هر کسی ام ک مشکلش حل شد دعام بکنه اولین بار سم سایپرمترین گرفتم ک بو داره اما بشدت قوی بود و تا سه ماه ماندگاری داره یعنی هر جا بزنی تا سه ماه اثر دهیش میمونه اما چون خیلی بو میداد بشدت سرفه ام گرفت و ب صورت کامل و جز ب جز نتونستم کل خونه رو سمپاشی کنم سری بعد سم پرو پتامفوس از دامپزشکی گرفتم ک تو اب رقیق میشد با ی سمپاش دو لیتری یکمی بو داره اما قابل تحمله و فقط ی روز خونه رو تخلیه کردم ب این صورت ک هفته اول کل خونه رو سوپاشی کردم همه جه همه جا یعنی سوراخی نموند سقف درز درها کمدها داخل تی وی اتو جارو هر جا ک فکرش بکنی بعد ی روز خونه رو تخلیه کردم فرداش تمام لباسا پتوها متکا ووووو شستم با اب داغ و تو مشما بستم ک دیگ ساس نره توش جمعه دوم دوباره سمپاشی کردم  همه جا رو جمعه سون و چهارم همسنطور

الان بعد یک ماه هنوز ساسی ندیدم ب لطف خدا فقط سوپاشی ساس تو نت نگاه کنین ک بفهمین چجوری و چقدر ریز بینانه باید سمپاشی کنین عکس سم رو هم میذارم ان شالله بزودی از شرش ساس خلاص میشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره