2777
2789
عنوان

پیام همکار همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 102 پست
معلومه روش کرایه یعنی این همه دقت از کجا میاد فلانی نگاهش کرد فلانی بهش اونجور گفت حواست رو جمع کن

نمیدونم چکار کنم واقعا 

بهش تذکر دادم گفت دیگه بعد اداره میگم پیام نده کاراشو نو اداره انجام ببده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت احتمالا ازش خوشش اومده.که هواشو داره..وی همکار معمولی نیست براش..ی حسی بهش داره..

آخه ریسشه

رئیس اصلی مگهمسرم هم بهش گ‌فته تازه اومده هواشو داشته باش تا راه بیفته

کلی ساعت باهمن خب کاراشون رو اونجا تموم کنن چت کردن بعد سرکار چه معنی ای میده.اگ شدنیه با گوشی شوهرت ...

نمیشه اداره دولتیه

گفتم الان دیگه بعد ساعت اداری زنگ نمیزنه و پیام نمیده

گفتم به همسرم خوشم نمیاد چت کنی و.... گفت باشه حساس نشو الان میاد خونه دیگه نه زنگ نه چت

شماره اون خانوم و بردار .اگه دیدی باز پیام یا زنگ میزنه زنگ بزن به خودش بگو چرا ب شوهرم پیام میدی حق نداری بهش پیام یا زنگ بزنی 

بهش بگو حس یک خانم در مورد یک همکار مرد اونم متاهل که این رفتار رو میکنه چیه تا آقا خودشو کنترل کنه( ...

اتفاقاااا گفتم زن ها از مرد شیت بدشون میاد هرچی مرد سردتر باشه زن راحت تره اونجا

به حرفام گوش کرد گفت آره منم اتاقشون بردم طبقه بالا تا راحت باشه

همسر منم ده روز پیش یه مراجع خانم داشت اومد خونه راجع بهش صحبت کرد من یکم حساس شدم چهره و ظاهرش پرسیدم گفت شبیه یکی از بازیگرا بود!

دوباره چند روز دیگه اومد گفت راستی اون خانم دوباره اومد و فلان

بنظرتون شوهرمنم شیته آیا؟