2777
2789
عنوان

پیام همکار همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 102 پست
همسر منم ده روز پیش یه مراجع خانم داشت اومد خونه راجع بهش صحبت کرد من یکم حساس شدم چهره و ظاهرش پرسی ...

من به این نتیجه رسیدم همه مرد ها تو ذاتشون شیت هستن

از وقتی این خانم اومده همه بهش چشم داررن نه اینکه خراب باشن نه ولی دوست دارن سر صحبت با اون باز کنند

خودم زنم واقعا میبینم که ۹۰درصد مردها دوست دارن با زن سر صحبت باز کننده

ولی بنظرم این تو ذاتشونه اگه کثافت کاری تو حرفاشون اون بده 

یا اگه درد کرده و صحبت طولانی باشه اون بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا هم با آقا همکار بودم هم خانم کلا پیام نمی‌دیم مگه اینکه یه روز نخوایم بریم اداره به هم اطلاع ...

آفرین این تازه اومده رئیس همسرم به همسرم گفته چون اطلاعات نداره راهنماییش کن

از اونطرف به خانومه گفته همه کارهاتون با فلانی هماهنگ کن سرخود کاری نکن

اعصاب خورد کن نیست؟

نه اصلاااا ،کلا اون دیدی که از بیرون داری نیست ما یه اتاق بزرگ داریم با همکارم مراجعه که خییلی کمه کارمونم کمه اکثرا بیکاریم

تعداد خانمای همکار خیلی بیشتر از آقایونه باهم صمیمی هستیم بهم سر می‌زنیم بگو بخند میکنیم و ساعت کاریشم کمه، البته بستگی داره کجاش باشی بعضی شعبه ها خیلی بده

آفرین این تازه اومده رئیس همسرم به همسرم گفته چون اطلاعات نداره راهنماییش کناز اونطرف به خانومه گفته ...

عزیز حدس میزنم همسرت مدیر دفتره و خودش اسم رئیس گذاشته رو خودش ،بله اکثرا تازه کار که میفرستن مدیر دفتر بهش کار یاد میده ولی بازم اصلا نیاز نیست پیام بده من خیلی مورد اینجوری دیدم خودمم تازه کار بودم اصلا هیشکی پیام نمیده 

بهش بگو حس یک خانم در مورد یک همکار مرد اونم متاهل که این رفتار رو میکنه چیه تا آقا خودشو کنترل کنه( ...

یسوال

اگر یه همکار آقا به تعداد پلک زدنت توجه کنه وبگه که چقد کم پلک میزنی؟

این یعنی خیلی بهت توجه داره؟؟

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
من به این نتیجه رسیدم همه مرد ها تو ذاتشون شیت هستناز وقتی این خانم اومده همه بهش چشم داررن نه اینکه ...

آخه این مراجع تو یکی از تماساش به همسرم گفته بود شما خیلی باوقارین و با مردای دیگه فرق دارین

من ازین خیلی ناراحت شدم

در کل بنظرم خیلی رو مرد جماعت حساب نکنیم برا آرامش خودمون بهتره

نه اصلاااا ،کلا اون دیدی که از بیرون داری نیست ما یه اتاق بزرگ داریم با همکارم مراجعه که خییلی کمه ک ...

بله فکر کنم بستگی به شعبه و شهر هم داره

من خودم معلمم میتونستم بیام دادگستری گاهی وقتا که مقایسه میکنم فکر میکنم اشتباه کردم

آخه این مراجع تو یکی از تماساش به همسرم گفته بود شما خیلی باوقارین و با مردای دیگه فرق دارینمن ازین ...

دقیقاااا چون همه عین همن من حتی تو رفتار برادرام هم دقت میکنم اونا هم اگه زن ببینن برشون نمیاد حرف بزنن سرحرف باز کننده

یسوالاگر یه همکار آقا به تعداد پلک زدنت توجه کنه وبگه که چقد کم پلک میزنی؟این یعنی خیلی بهت توجه دار ...

نمیشه با یک چنین مساله ای قطعی جواب داد

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

نمیشه با یک چنین مساله ای قطعی جواب داد

نه فقط این نیست

مثلا بعدها از موهات تعریف کنه و...

خب در محل کار آدم چید باید به کسی دقت کنه که بفهمه کم پلک میزنه😂

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...