2777
2789
عنوان

پیام همکار همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 102 پست
اصلا اینا همش حرفه اره ممکنه خط اصلیشون تحت کنترل باشه ولی میرن یه گوشی و سیم کارت دیگه میگیرن

من خودم جای دولتی کار میکنم تا دلت بخواد از این چیزا دیدم و شنیدم حواست جمع باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماهم خیلی پیام رد و بدل کردیم و بینشون پیام شخصی هم بوده ک پاکشون کردم از کجا میدونین شوهرتون پاک نک ...

پاک نکرده

اصلا فکرشو نمی‌کرد من بخونم 

وگرنه پاک میکرد

البته همش در مورد کار بوده اون تازه اومده سوال کرده همسرم راهنمایی کرده 

فقط این وسط گفته نخواستم ناراحت بشی میلنگه

اینا خانم یه خبر در مورد یه کار میده همسرم در مورد اون شروع میکنه به راهنمایی دادن

خب تو محیط کار حرف بزنن😐😐 شمام زیاد حساسیت نشون نده وگرنه بدتر میشه‌. سعی کن رابطت با همسرت خوب باشه 

پاک نکردهاصلا فکرشو نمی‌کرد من بخونم وگرنه پاک میکردالبته همش در مورد کار بوده اون تازه اومده سوال ک ...

امیدوارم ک در گذر زمان چیزی بینشون پیش نیاد من چون تو این شرایط بودم قشنگ می‌دونم ک اگه خانومه کرم نریزه آقا نمیتونه کاری بکنه دیگه شانست بگه خانومه آدم خوبی باشه

امیدوارم ک در گذر زمان چیزی بینشون پیش نیاد من چون تو این شرایط بودم قشنگ می‌دونم ک اگه خانومه کرم ن ...

خودش تعریف می‌کرد که آره خانومه خانواده داره پولداره

یکی از همکاران بد نگاش کرده چادرشو جمع کرده تا سختش نشه

به کسی رو نمیده