2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 103695 بازدید | 719 پست
دلیلش چی بود که خونه خودتون نمیومدین ؟خونه واسه خودتونه؟

اره ساله اوله نامزدی خریدیم پارسالم وسالامونو آوردیم چیدیم 

با وجوده اینکه من طلاهامم فروختم آوردیم دادیم مستاجر خونه رو تحویل ااد

خودت کمکم کن🌹

عزيزم خواهرانه ميگم برو اگه موقع اومدن ريسه شد تو برنگرد تكليف خودت و روشن كن خواهرانه ميگم برو تاپي ...

اصلا دوست ندارم به طلاق فکر کنم چون تازه ام بچه دار شدم فقط دوست دارم یکم سره عقل بیاد یکم دردم کنه روزو راست بهش نگفتم که بزار اینا بزن نمیدونم چجور بگم که ناراحت نشه شر درست نکنه لجبازی بیشتر نکنه کار از این بدتر بشه

خودت کمکم کن🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معذرت میخام،پس شوهرت چیکار میکنه.....شما هم که هنوز اول راهین...این مشکلتو با ی بزرگتر دلسوز در میان ...

خودم خیلی به این فک میکنم پس این همه مدت چیکار میکنه که دلش نمیخواد چند بارم رفتم سره گوشیش ولی زمز داره نمیکه هم رمزشو به من

خودت کمکم کن🌹

شب ها با چه بهونه اي مادرش مياره خونه

میگه بیا تنهاییم باید بیای 

بعصی موقعها بدون خجالت میگه دلم تنگ میشه واقعا منو به گریه میکشونه کاراش با اینکه میدونه خودم تا ۳ بالا سره بچه میشم اونا میخوابن

خودت کمکم کن🌹

اصلا دوست ندارم به طلاق فکر کنم چون تازه ام بچه دار شدم فقط دوست دارم یکم سره عقل بیاد یکم دردم کنه ...

دختر خوب خونه داره بكساله وسايل چيدي بعد قبول نميكنه بياد خونش به جاي كار ميلنگه خونه رو براي خودش مكان نكرده بود منطقيش اين بود اين مدت حداقل اين مدت شبا خونه خودتون ميومدين كه راحت باشه نه اينكه با وجود خونه با بقيه تو به خونه و تو به اتاق باشه ننيخًاست تو خونش راحت لباس بپوشه شوهرت مشكوكه

خوشبحال دخترایی که با پسر بی کسو کار ازدواج میکنن....خوشبخت دوعالم میشن🕴

اخه شوهره من اینجوریه فقط پس شوهرایه خواهرام اینجور نیستن یا مردایه دیگه که میشناسمشون از اول میگم شانس نداشتم

خودت کمکم کن🌹

اين مشكوكه عزيزم

چند بار گفتم بیا پیشم بخواب میگه نه جام راحته 

بنطرت چیکار میکنه نترس ناراحت نمیشم فقط میخوام بدونم واقعا اذیت میشم اینقدر تو خودم میریزم امشب دلو زدم به دریا 

خودت کمکم کن🌹

دختر خوب خونه داره بكساله وسايل چيدي بعد قبول نميكنه بياد خونش به جاي كار ميلنگه خونه رو براي خودش م ...

یعنی چی میکنه مشکوکه خواهش میکنم بگو و واضح 

الانم از گذشته خبر ندارم هیچی 

خودت کمکم کن🌹