2777
2789
عنوان

حتی به پدرو مادرتون هم اعتماد نکنید🥺🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 53 پست

خیلیا همین دنیا تقاص میدن. بابای معتادم به مادرم تهمت میزد کتک....حروم خور...خیلی کارا.....دختر اصلا براش ارزشی نداش میگف فقط پسر....ما۳تاخواهریم بی صدا پاک...دلمونم براشون میسوزه الان همین پسراش چوب تو استینش میکنن مخصوصا کوچیکه ینی اسایش نداره به تخم مرغ با لرز میخوره هبچ اختیاری نداره...

نمیدونم ولی بچه های که تو خونواده های سمی به دنیا میان از همون نوزادی بهشون ظلم میشه و همیشه تو حسرت ...

ما تو خانواده پرجمعیت ۷نفره دنیا اومدیم که متاسفانه شاید باورت نشه از نوزادی بهم تعرض میشد دقیقا یادمه..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشکالی نداره تو خوب باش در برابر بدی دیگران مطمئن باش خدا عوضشو بهت میده

من خوب بودم و همیشه دیدم نگاه خدارو تو زندگیم حتی با اون پولی ک ازمم دزدید بازم اونی ک موفق بینشون منم 

خیلیا همین دنیا تقاص میدن. بابای معتادم به مادرم تهمت میزد کتک....حروم خور...خیلی کارا.....دختر اصلا ...

خدارو شکر منم از این دسته ادما زیاد دیدم عادلانه نیس اونا ظلم کنن در اسایش باشن

ما تو خانواده پرجمعیت ۷نفره دنیا اومدیم که متاسفانه شاید باورت نشه از نوزادی بهم تعرض میشد دقیقا یاد ...

واییییی بمیرم الهیییی تو یه لول دیگ از بدبختی زندگی کردی 💔 وقتی مجبوری سکوت کنی دردناک تره

من خوب بودم و همیشه دیدم نگاه خدارو تو زندگیم حتی با اون پولی ک ازمم دزدید بازم اونی ک موفق بینشون م ...

خب این از همه چیز مهمتره که خدارو داری ، من بعضی وقتها یاد ظلم مادرم میفتم اعصابم بهم میریزه خودخوری میکنم گریه میکنم و حتی میخوام خودزنی کنم اما زود به خودم مسلط میشم و میگم خدایا من غیر از تو کسیو ندارم خودت پشتیبانم باش

خب این از همه چیز مهمتره که خدارو داری ، من بعضی وقتها یاد ظلم مادرم میفتم اعصابم بهم میریزه خودخوری ...

اره همون خدا کافیه ولی عزیزم تو احتمالا متاهلی من چون مجردم هر روز حرف میشنوم من متولد ۸۲ ام ☹️خیلی سنم برا این همه ظلمی ک دیدم کمه

خدارو شکر منم از این دسته ادما زیاد دیدم عادلانه نیس اونا ظلم کنن در اسایش باشن

متاسفانه  طمع  چشم آدم را میبنده

دختران مجرد هم که کار می کنند و پول درمیارن براشون کیسه میدوزن

ایشالا عاقبت به خیر بشی ولی یه راهنمایی بگیر از کسی بدون دعوا و اوقات تلخی مادرت مالتو برگردونه