2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه شون همشون همشون میخواناین تویی که حد و حدودشون مشخص میکنیو توی تصمیمشون یا نگرششون بهت خییییلییی ...

کاش خواستگار منم یک کلمه غیر مستقیم حرف جنسی میزد، بفهمم این م حس داره تو وجودش... 😏

شوهرم می‌گفت پسری ک بخوادت میبرتت خونه بخت نه خونه خالی سر تخت..... راستم گفت

مگه همه میرن سرتخت؟ دست زدن شاید منظورش دست گرفتن باشه چ ربطی به تخت داشت؟

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

قصدش استفاده و نهایته سواستفاده‌ست خودتو دسته بالا بگیر وگرنه بلانصبت استفادشو میکنه بعدم میگه ما بدرده هم نمیخوریم تو لیاقتت بیشتر از منه و با من حیف میشی و از این زرهای مفت خیلی مرده بیاد خواستگاری باهات ازدواج کنه... گول نخور این داستانه تکراری رو تجربه نکن و شکست نخور...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

ببین من تجربه کردم

اول میگن چون دوست دارم بهت دست میزنم وفلان بعد وابستت میکنه مجبوری هرچی میگ گوش کنی و تا جایی ک میخواد پیش یری

اگ دوستت داشته باسه هیچوقت بهت دست نمیزنه هیچوقت 

اوناییم ک خانوادشون خوبن بوهاشون ممکنه لاشی دربیاد دبدم ک میکم