2777
2789
عنوان

ایا دخترم بره رشته تجربی

665 بازدید | 99 پست

دخترم کوچیکترم امسال پابه نهم هست . کسایی که رشته تجربی رفتید چه جور رشته ای هست؟ سخته ؟ فقط سمپادی ها قبول میشم رشته ای مثل پزشکی و دندون؟

خودش خیلی زیست و دوست داره میخواد بره تجربی

و اینکه ریاضی و فیزیکشم قوی هست. اصلا از درس های خوندی و حفظی مثل اجتماعی خوشش نمیاد ولی حفظ کردن و فهمیدن زیست و علوم رو دوست داره

بهش پیشنهاد رشته انسانی رو دادم ولی گفت از پس فلسفه و درساش پس نمیام ولی تجربی رو میتونم  

کلاس هفتم معدل پایانی شد ۱۹ و ۷۰ 

علوم و ریاضی ۱۹

کلاس هشتم معدل پایانی شد ۱۹ و ۹۳

علوم و ریاضی ۱۹

العان که نهمه تا العان هر دو رو ۲۰ بوده معدلشم ۱۹ و ۷۰ و ۱۹و ۸۰ هست

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

هرچی علاقه داره

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه حتما میره کادر درمان ، حتما بره تجربی

اره خودش دوست داره میگه پزشک یا دندون پزشکی بشم 

یا نهایت ژنتیک بخونم 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من تجربی خوندم ب عشق این مسیرو اومدم اما سختی زیاد دیدم 

بطوریکه که به خواهر خودم گفتم نرو 

وضعیت کادر درمان واقعا جالب نیست 

فقط دندون تو رشته های تجربی رشته ی همه چی تمومی هست بقیه رشته ها ببخشید ولی خرحمالی ای بیش نیست

به عنوان کسی که همین فکرو خیالو داشتم میگم

رشته تجربی و گرفتن دیپلم سخت نیست اما قبول شدن توی کنکور اونم سه تا رشته تاپ واقعا خسته

تلاش میخواد ربطی هم به مدرسه و محله نداره فقط به تلاشای خودش بستگی داره

توی این دوره ممکنه خیلی اسیب روحی ببینه اما اگر نلاششو کنه قطعا ارزش داره

من با معدل نهایی ۲۰ رفتم تجربیاگ دخترت سلامت جسمی و روانیشو دوس داره نره تجربیبره هنرستان کلانابود م ...

اخه خیلی دوست داره 

فیزیک دهم هارو حل میکنه از العان خیلی دوست داره 

منم بهش پیشنهاد دادم که ظرفیتش سخته و اینا 

داخل هنر کار هست؟