2777
2789

خانما من واقعا تو خونه کوچیک دلم میگیره. خیلی سختمه از راه پله بالا برم. و همیشه تو خوابم هم خونه ویلایی نمیدیدم. الان خونمون ۶۰_۷۰متره خییییلی کوچیکه همیشه وسایلم ریخت و پاشه. یهو از طرف ی ارگان دولتی ی خونه برامون جور شد. ۲۰ تا خونه تو ی کوچه. حیاط مجزا. اگ دو طرف کوجه رو در نظر بگیریم. ۵ تا خونه چپ ۵ تا خونه راست. دیروز مراسم قرعه کشی بود و ما افتادیم پایین و حتی اولین خونه یعنی موقعیتش نسبت ب کسایی ک تو قرعه کشی بوده خیلی خوب بود. من واقعا انقد خوشحال بودم ک نگم. درسته خونه از مرکز شهر دوره ولی عوضش حیاط داره. خونه خودمونه. راه پله نداره. ۳ تا خواب داره. دیشب انقد ذوق داشتم خونه ها هنوز نیمه کارن گفتم بریم ببینیم وقتی رفتیم خیلی از خونواده هاهم اومده بودن همه مردا هی گفتن خداروشکر فلان بیسار. شوهر من بُق کرده بود ک نقشه ش خوب نیست. راستم میگه البته متراژش اونقد بالا نیست ک ۳ خواب باشه. ولی من گفتم فوقش یکی از خوابارو تخریب میکنیم روی سالن. ولی شوهرم انقد دلسرد شده گفت ن میفروشمش. با پولش ی ۵۰ متری مرکز شهرم نمیشه خرید. خدایا چقد خستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت مگه چیکارست چرا باید به شما خونه بدن

بابا مفتی ک نبوده پول دادیم ولی چون زیر نظر ارگانه مبلغ کمتری دادیم اگ‌میخاستیم آزاد بخریم خیلی بیشتر برامون درمیومد