2777
2789
عنوان

بینهایت دلم بچه دوم میخواد ولی پول نداریم🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 105 پست
چه توهینی؟اینکه با توجه به عقلی که خدا داده باید شرایط سنجید بعد کاری انجام داد شد توهین؟به شما بگن ...

ینی شما میگید بچه نیارید چون عقل میگه اوضاع خوب نیست ،میشه بگید تا کی ،البته طرز فکر خودتونه من نمیتونم تحمیل کنم طرز فکرم و اما خواهشی که دارم اینه که واقعا باید فکر کرد نه حرفی زد دل کسی بشکنه

مگه از طرز فکر ما بدت نمیاد؟خب مام یا نمیاریم بچه یا نهایت یدونهشما بیشتر میشید باید خوشحال باشی که

بی خیال ولی شاعری در وصف این آدما میگه:

گر بیابند ز تقلید حصاری به جهالت

از تن خویش و سر این حکما گرد برآرند

من گمان می کنم هر کسی در ته دلش یک باغی دارد که پناهگاه اوست. هیچ‌کس از آنجا خبر ندارد، کلیدش فقط در دست صاحبش است. آنجا آدم هر تصور ممنوعی که دلش می خواهد می کند. عشق های محال، هر آرزوی ناممکن و هر خواب و خیال خوش، هر چیز نشدنی، آن جا شدنی است. یک بهشت - یا شاید جهنم - خودمانی و صمیمی که هرکس برای خودش دارد. این باغ اندرونی چه بسا از دید باغبانش هم پنهان است اما یک روزی و یک جوری آن را کشف می‌کند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بچه اولمو وقتی اوردم اوضاع خوب بود سال ۹۵ گرونی نبود زدو بعدش شوهرم کارش عوض شد درامدش خییییلی کم و نیوردم تا الان ک بچم ۹سالشه و چندسالی با سختی و قناعت گذشت ب دومی فکر نکردم اصلااا... و الان باز شوهرم کار جدید راه انداخته و خداروشکر درآمدش خوبه هنوزم شوهرم میگه بزار یکم راه بیفتم تو کارم بعد اقدام کنیم. خیلی گرونیه نمیشه همینطوری بدون پشتوانه بچه اورد پوشک روزانه داره گرون میشه 

عزیزم اون همه جنگ اون همه جنایتی که اون زمون اتفاق افتاده برای چی بوده به نظرت وضعیت روانی جامع از م ...

ببین ،من نمی‌گم حتماً بیارید ولی اوضاع درست بشو نیست ،همیشه همینه بدترم میشه ،به خدا ،همیشه مشقت و سختی هست هیچ وقت راحتی نیست ،پس یه کلام آدم بگه پس چرا کار کنیم قراره بمیریم که

واقعامنم از اوضاع اقتصادی الان واقعا ناراحتم و نگران آینده نوزاد هستم ولی نباید انقد تا امید بود بای ...

اگر یک حداقل هایی باشه فرزنداوری رو کسی مخالفت نمیکنه اما استارتر اگر راست بگن نمیتونند خونه اجاره کنند یا فرضا تو یک تاپیکی همین الان میخوندم میگفت بعد از سه ماه گوشت خریدیم خیلی ها میگفتن به زور برای بچه هامون گوشت میخریم یا یک عده میکفتن برای بچه هامون هم گوشت نمیتونیم بخریم 

خوب لینجوری بچه اوردن جنایت هست تامین حداقل ها چه ربطی به اینستا داره اخه

دقیقا استارتر یک تاپیک زد همون کامنت اول رو گذاشت بعد هم غیبش زد دیگه جواب هیچکس هم نداد

تاپیک جهت دار بود گویا 

اه اه 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
حتی فکر کردن به بچه دوم تو این موقعیت جنایت هست خدایی نمیتونی خونه اجاره کنی چجوری هوس بچه دوم کردی

تو خونه سازمانی زندگی میکنیم اینجا رایگانه اجاره نمیدیم ولی شهر خودمون نیست اینش بده

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

استارتر نیس کلا 😅😅😅استارتر کجاااایی دقیقا کجاییببین استار من میگم نترس ی‌کم صبر کنببین من هفت سال ...

دفترچه کارمندی داریم هزینه های سونوگرافی و بیمارستان و اینا خیلی برام ارزوم درمیاد 

بچه اولم تو بیمارستان خصوصی زایمان کردم کلا پونصد تومن شد از اون لحاظ مشکلی ندارم 

خونمونم خونه سازمانی هست ولی چون شهر خودمون نیستیم میگم ناراحتم

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

دفترچه کارمندی داریم هزینه های سونوگرافی و بیمارستان و اینا خیلی برام ارزوم درمیاد بچه اولم تو بیمار ...

احتمالا نظامی هستین پس 

میشه بگین تو چ کاری ورود کردین ضرر شد اخه منم تو ی بورسی شرکت کردم دارم رایزنی میکنم اسفند فقط اصل پ لو بکشم بیرون ضررش ب کنار

من بچه اولمو وقتی اوردم اوضاع خوب بود سال ۹۵ گرونی نبود زدو بعدش شوهرم کارش عوض شد درامدش خییییلی کم ...

منم همینو دارم میگم خیلی میترسم 

ولی دلم خیلی میخواد 

کاش اوضاع ماهم خوب بشه و از پس مخارج بتونیم بربیایم

احتمالا نظامی هستین پس میشه بگین تو چ کاری ورود کردین ضرر شد اخه منم تو ی بورسی شرکت کردم دارم رایزن ...

خود شوهرم مستقیم نزاشت تو بورس داد دست نفرات دیگه که اوناهم شرکت و اینا داشتن بعدا حسابشون مسدود شد و پولامونو ندادن دیگه خیلی بدشانسی اوردیم

اگر یک حداقل هایی باشه فرزنداوری رو کسی مخالفت نمیکنه اما استارتر اگر راست بگن نمیتونند خونه اجاره ک ...

اره اینو درست میگی 

میگم خودمم از اوضاع اقتصادی به شدت ناراحتم و نگران آینده بچم 

ولی قبول کن بعضی ها اینجا بچن و درک درستی از زندگی ندارن 

هیچوقت در طول تاریخ ، زندگی بر وقف مراد ما نبوده 

سختی های خودشو داره 

آره باید حداقل هارو بتونیم فراهم کنیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

ینی شما میگید بچه نیارید چون عقل میگه اوضاع خوب نیست ،میشه بگید تا کی ،البته طرز فکر خودتونه من نمیت ...

هرکسی بنا بر شرایط خودش میتونه تشخیص بده اوضاعش خوبه یا نه!هیچ نسخه واحدی نمیشه برای همه پیچید