2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم پیام داده

560 بازدید | 31 پست

راننده اسنپ بهم پیام داد منم به شوهرم گفتم جوابشو داد.

حالا منتظرم شب شوهرم بیاد ببینم چی جوابشو داده رانندهه.🫤

تازه خود شوهرمم اسنپی هست،اصلا خر تو خری شده🤣🤣🤣

بهش گفتم اگه برعکسش پیش میومد تو میومدی بهم بگی یه زن یا دختر بهم پیام داده؟؟؟

نمیدونم کار درستی کردم بهش گفتم یا نه؟🤷‍♀️

اگه خودش بود احتمالش بود به نظرم نگه بهم.

چرا گفتی ‌؟ 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل شما همیشه میگم بهش... چه غریبه باشه چه همکلاسی

اونم همیشه بهم گفته به جز یه مورد که واقعا بابتش ناراحت شدم البته اون یه موردم بعد دوروز بهم گفت ولی خب ناراحت شدم خودش مبگفت چون اصلا برام مسئله مهمی نبود که بخوام بهت انقدر سریع بگم حرفش افتاد گفتم😕

خوب کاری کردی کار درست همینه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

من باشم چیزای کوچیک بیخود نمیگم تا ذهنشو بهم نریزم چون خیلی پیله پیگره ولی خودش چون من اروم منطقی هستم سیرتاپیاز همه چیز تعریف میکنه

برو قسمت تماس امن شمارت نمیوفته براشون

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿