2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 31 پست
جریان چیه؟

یکی تایپک زد رو راننده اسنپ کراش زدم پر بازدید شد یکی گفت وای نشستم تو اسنپ عکس راننده اسنپ پر بازدید شد یکی گفت اسنپی مزاحمم شده پر بازدید شد یکی گفت  شوهرم اسنپ کار میکنه زنا هول شدن ب شوهرم پیام دادن بابا دیگ خیلی چیپ و خلن این نینی سایتی هایی ک دنبال پر بازدیدی ان انگار مدال دارع

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم نمیگفتم

خیلی وقتا مزاحمت های ک واسم ایجاد میشه رو به همسرم نمیگم  ولی خودم  مراقب خودمم 

نمیدونم کارم بده یانه ولی همسرم زیادی تعصبیه بگم تا طرف و پیدا نکنه و گردنش و نزنه ولکن نیس

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

این مسائل به شوهرتون ربطی نداره یعنی چی ب شوهرم گفتم تا وقتی که خودت یه انسان کانلی و زبون و اختیار داری خب خودت جوابشو میدادی منم یه چندباری این مشکل برام پیش اومده و با نهایت احترام جواب دادم و طرف هم دیگ پیگیر نشده مگ بچه اید

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
اشتباه کردم؟حوصله دعوا نداشتم گفتم اگه ببینه با بفهمه دعوا راه میندازه چون منم حساسم روش اگه چیزی بب ...

بهترین کار ممکن گردی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
من باشم چیزای کوچیک بیخود نمیگم تا ذهنشو بهم نریزم چون خیلی پیله پیگره ولی خودش چون من اروم منطقی هس ...

اره اونم خودشو خیلی سعی میکنه ریلکس نشون بده 

ولی من خیلی جوشی ام سریع عکس العمل نشون میدم

وای من نمیدونم چرا نخود تو دهنم نمیخیسه همه چیو بهش میگم😐

یکمم میترسما ولی میگم 

همم میگم دردسر درست نشه 

این مسائل به شوهرتون ربطی نداره یعنی چی ب شوهرم گفتم تا وقتی که خودت یه انسان کانلی و زبون و اختیار ...

خب گفتم اگه بفهمه دردسر ودعوا میشه 

چون منم حساسم روش به خصوص درمورد اسنپ که میره گفتم اونم میگه تو خودت اینقدر حساسی بعد خودت میری جواب یه مردو میدی؟

اره اونم خودشو خیلی سعی میکنه ریلکس نشون بده ولی من خیلی جوشی ام سریع عکس العمل نشون میدموای من نمید ...

شوهرمن ب شدت حساسه روم تاطرف پاره نکنه دست برنمیداره نمیتونه کنترل کنه خودشو

خودم اروم منطقیم 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
چی گفته حالا

پیام داده که سلام مزاحم شدم ببینم پولو ریختین به حساب برای من پیام نمیاد.

من همون موقع گفتم الان براتون میریزن همین الان یه دقه دیگه تو حسابتونه و چون عجله داشتم سریع پیاده شدن ایشونم گفتن باشه مشکلی نیس ولی باز پیام دادن.

حتی میتونستن گردش حساب بگیرن همون لحظه مبلغ پولم مشخص بود

برا من یه مسعله ای شبیه به این مزاحمت پیش اومد درجا به شوهرم گفتمحداقل مغز خودم راحت بود استرس نداشت ...

وای اره منم اصلا حوصله ی بحث و دعوا نداشتم 

حالا میشد پیامم بدم و پاک کنم ولی نمیدونم گفتم دیگه 

امیدوارم شوهرمم به اندازه ی من صادق بوده باشه 

منم مثل شما همیشه میگم بهش... چه غریبه باشه چه همکلاسیاونم همیشه بهم گفته به جز یه مورد که واقعا باب ...

منم اگه حرف مهمی نباشه و فقط در حد حرف و مزاحمت باشه نمیگم همون موقع اگه حرفی پیش بیاد البته بعدش تعریف میکنم خودم و کلا نمیتونم تودار باشم و چیزی نگم.

ولی اگه بحث پیام و زنگ باشه برا شخصی که میشناسم و باید جوابش داده بشه میگم ولی مزاحمایی که پیام الکی رو میدن خب نمیگم میگم مزاحمن دیگه چی برم بگم ؟پاک میکنم میره