2777
2789

دیشب به شوهرم گفتم زودبیا شام پختم فلان نشستم تا یازده شب غذا نخوردم منتظرش بودم نیومد.نگرانش شدم دیگه زنگ زدم مامان و داداشش گفتم شوهرم اونجاست گفت نه و همه نگران شدیم داداششو گفتم به فلان دوستاش و فامیلاتون زنگ بزن شاید با اونا باشه.ساعت دوازده و نیم بود شوهرم زنگ زد گفت چرا همرو خبر کردی با دوستم بودم گوشیم تو ماشین مونده بود!! اومد خونه مست بود اشغال گفتم کجا بودی گفت مغازه دوستم نشستیم زهرماری خوردیم گفتم دروغ نگو باغ بودی گفت تو این هوا سگ می‌ره باغ!!!بعد به مامانش گفته بود برام بین راه مشکلی پیش اومد. گفتم دروغگو پس چرا به مامانت چیز دیگه ای گفتی گفت خب نمیشد بهش بگم نشستم با دوستام چیز خوردم.صدبار معذرت خواهی کرد بی شرف.

خانوما خیلی عصبی شدم نمی‌خواستم دروباز کنم مادرش نذاشت .به مامانش گفتم پسرت خستم کرده امروز حسابی دعواشون شد و چیز گفت به شوهرم دلم خنک شد مرتیکه ولگرد.انگار روز رو ازش گرفتن شب رفته

این مرتیکه هفته ای دوبار می‌ره باغ دوستاش ولگردی خسته شدم به خدا اصلا خونه نیست اصلا نمیبینمش از وقتی باباش مرده می‌ره خونه مامانش میگه تنهان یا با دوستاشه.اگه بهش گیر ندم زنگ نزنم هرشب تا دو شب می‌ره .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری واقعا ولی سعی کن همشگی نباشه درجریان گزاشتن مادرشوهرت چون ممکنه تو مسائل دیگم دخالت کنه باعث دلخوری بشه عادتشون نده

باشوهرتم کشش نده اگر معذرت خواهی کرده دیگ تمومش کن بگو ب جبران دیشب ک تنهاموندم شب شام مهمون توبریم بیرون 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿