2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامان و بابام ۵ سال دوست بودن و بعد ازدواج کردن خیلیییییی راضین و بابام خیلی خوبه و اینکه مامانم از این خرخونا بوده بابام نه و باهم دعوا داشتن مامانم یکم افسردگی داشت بعد بابام از افسردگی درش اورده حالش خوبشده 

با پارتنر قبلیم تو دانشگاه اشنا شده بودم دانشکده موسیقی بودیم البته جدا شدیم از هماز اون رشته هم انص ...

عزیرم 

الهی بهترینها برات رقم بخوره .

خوبه که آشنا شی تو همچین محیطی؟

خودش پیشنهاد داد؟😍😍

راستش چون با دوستم صمیمی بودم من دانشکده دارو بودم دوستم پزشکی،،،،هرموقع فرصت میشد میرفتم دانشکده پزشکی و چون حالت بیش فعالی دارم یجا بند نبودم یا درحال‌خنده‌یا تو بوفه😂😂شوهرم مدام زیر نظر میگرفت منو یبار تو بوفه چنتا چیز خریدم و ابروم رفت موجودی کارتم خالی بود اقاهه بلند گف اخه ی پولی بود نیومده بود ب حسابم....شوهرم بلند‌شد حساب کرد من خیلی بهم برخورد راستش حس بدی داشتم روز بعدش پولو کشیدم دستی رفتم دانشکده پزشکی ببینم کجاست 😂😂دیدمش گرفتمش پولو بش بدم میگف نمیخاد اینا اصن نمی پزیرم بعد دیدم برنمیداره رفتم همون خوراکیارو خریدم از بوفه گزاشتم تو دستشو الفرار😂دیگه از اونجا شرو شد