2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 7044 بازدید | 231 پست
اره من خونه بابام ی روز مستاجری نکشیدم معلومه ک نمیپذیرم تو خونه مردم زندگی کنم

والادبخدا

منم یه روز نه مستاجری کشیدم نه سوار اسنپ و تاکسی شدم، چرا باید خواستگار معمولی راه بدم خونه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بدجایی اومدی مطرح میکنی اینجا بخاطر اینکه مونث هستن فکر میکنن مرد باید غلامشون بشه همچیم فراهم کنه ک ...

نمیدونم اینهمه لایک اونروز کجا بودن 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر تو خونه هم شوهر با شرایط عالی میخواد نه زندگی ای که بخواد سختی بکشه. ضمنا تعریفتون از روابط احس ...

شرایط عالی والا دخترا باید از ی مرد سن پدرشون بخان ک میشه شوگر

و گرنه جوان ۳۰ساله با این تورم شرایط عالی؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
چهره و سن ملاکش چجوریه برادرت تحصیلات خانم؟؟

چهره که دل نشین باشه زیاد مهم نسست چدن همگی ادما زیبایی خودشونو دارن .سن هم همون نزدیک ۳۰ خوبه

باید دید داداشت پول نداره توی بقیه جنبه ها خوب هست یا نه مثلا اخلاقش خوبه ؟ جنم کار داره یا نه ؟ خانواده با فهم و شعور داره؟ اهل مطالعه و رشد و آموزش دیدن توی جنبه های مختلف زندگی هست ؟اگر خواستگاری دختر معتقد می‌رید  باید دید داداشت توی ایمان و اعتقاد به خدا چطوره توی جنبه های معنوی رشد پیدا کرده ؟ نمیشه بگی دخترا پر توقعن ولی توی بقیه موارد هم لنگ بزنه 

شوهر من موقعی که اومد خواستگاریم سرباز بود پول هم نداشت ولی تا دلت بخواد جنم کار داشت اصلا بیکار نمی نشست با وجود  اینکه ۱۷ تا خواستگار رو ندید رد کرده بودم چ اصلا ازدواجی نبودم ولی چون دو سال هی پیگیری کرده بود همه عالم و آدم رو واسطه کرده بود حاضر شدم ببینمش دیدم پول نداره ولی جنم داره بهش بله گفتم و خدا رو شکر دو تایی زندگی مون رو رشد اقتصادی معناداری دادیم همه چیز پول نیست ولی جنم داشتن مهمه 

میگی داداشت معلمه

می‌دونی جنم داشتن توی شغل معلمی چطوریه ؟ یعنی تدریس خصوصی آنلاین کنه و حداقل بیشتر از پنجاه تومن در ماه دربیاره خواهر من متاهله و با وجود مسیولیت های خونه ، توی خونه با تدریس داره خیلی بیشتر از اینا در میاره

اگر داداشت می‌ره مدرسه ساعت دو میاد خونه و دیگه هیچ فعالیت اقتصادی دیگه ای نمی‌کنه یعنی پول نداره هیچ ، جنم کار هم نداره این یعنی به مرور یه زندگی حداقلی رو هم نمیتونه ساپورت کنه 

اینا رو نمیگم که حس بد بهت بدما اینا رو میگم که دیدت رو معقول تر کنی و مشاوره بهتری به داداشت بدی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

من فقط میگم باید چیکار کرد وقتی شرایط سخت شدهما دختری ک تو کوچه هیابون بگرده با نامحرم و داداش حرف ب ...

بعد ببخشید دنبال دختر پلمپ شده آفتاب مهتاب ندیده میگردی

خان داداش عزیز چندتا دوست دختر تاحالا داشته؟

چهره که دل نشین باشه زیاد مهم نسست چدن همگی ادما زیبایی خودشونو دارن .سن هم همون نزدیک ۳۰ خوبه

من پرسیدم از داشته و سرمایه و تحصیلات و توانایی، خونه ماشین و غیره،، جواب ندادی، بگو بینم چی داره که توقع شما بالاس از دخترا

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

مگه وظیفه شوهر نیست پول لباس و ... زنش رو بده؟‌ بره از کی بگیره پس؟؟؟پس زن گرفته فقط نیازش رفع کنه؟د ...

زنش. نه کسی ک هنوز دختر مردمه. وای ابروریزی بخدا این چیزا میشنوم مگه خرج لباس خاستگاری رو شما از شوهراتونو گرفتین؟

دقيقا برای فامیل ما همين طور شد هنوز تو مرحله خواستگاری هستن زنگ زده که فلان فامیلتون رو قبول ندارم ...

بله ما روز خاستگاری به دختر خانوم و خانوادشون گفتیم طبقه بالای خونه پدرم خالی هست ولی ما اصرار نمی‌کنیم بیایید اونجا زندگی کنید خودتون دوتا تصمیم بگیرید که کجا زندگی کنید اگه هم پول کم داشتید اون طبقه رو بدید مستاجر تا یکم کمک خرج باشه براتون در هیچ موردی اجبار نبود ولی اون خانوم کلا میخواست فقط عابر بانک داشته باشه و شوهر انگار پدرو مادر نداره فقط خانواده خودش براش زحمت کشیدن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شرایط عالی والا دخترا باید از ی مرد سن پدرشون بخان ک میشه شوگرو گرنه جوان ۳۰ساله با این تورم شرایط ع ...

درسته واقعا الان یه جوون با حقوق کارمندی و معلمی کلی باید زحمت بکشه برای یه خونه