باید دید داداشت پول نداره توی بقیه جنبه ها خوب هست یا نه مثلا اخلاقش خوبه ؟ جنم کار داره یا نه ؟ خانواده با فهم و شعور داره؟ اهل مطالعه و رشد و آموزش دیدن توی جنبه های مختلف زندگی هست ؟اگر خواستگاری دختر معتقد میرید باید دید داداشت توی ایمان و اعتقاد به خدا چطوره توی جنبه های معنوی رشد پیدا کرده ؟ نمیشه بگی دخترا پر توقعن ولی توی بقیه موارد هم لنگ بزنه
شوهر من موقعی که اومد خواستگاریم سرباز بود پول هم نداشت ولی تا دلت بخواد جنم کار داشت اصلا بیکار نمی نشست با وجود اینکه ۱۷ تا خواستگار رو ندید رد کرده بودم چ اصلا ازدواجی نبودم ولی چون دو سال هی پیگیری کرده بود همه عالم و آدم رو واسطه کرده بود حاضر شدم ببینمش دیدم پول نداره ولی جنم داره بهش بله گفتم و خدا رو شکر دو تایی زندگی مون رو رشد اقتصادی معناداری دادیم همه چیز پول نیست ولی جنم داشتن مهمه
میگی داداشت معلمه
میدونی جنم داشتن توی شغل معلمی چطوریه ؟ یعنی تدریس خصوصی آنلاین کنه و حداقل بیشتر از پنجاه تومن در ماه دربیاره خواهر من متاهله و با وجود مسیولیت های خونه ، توی خونه با تدریس داره خیلی بیشتر از اینا در میاره
اگر داداشت میره مدرسه ساعت دو میاد خونه و دیگه هیچ فعالیت اقتصادی دیگه ای نمیکنه یعنی پول نداره هیچ ، جنم کار هم نداره این یعنی به مرور یه زندگی حداقلی رو هم نمیتونه ساپورت کنه
اینا رو نمیگم که حس بد بهت بدما اینا رو میگم که دیدت رو معقول تر کنی و مشاوره بهتری به داداشت بدی