2777
2789
عنوان

چرا زندگی انقد به من سخت گرفته

244 بازدید | 24 پست

یه زندگی داشتم عالی همسر خوب و همه چیز فراهم

خیلی الکی خراب شده ینی انگار سنگ از آسمون بارید و همه میگفتم اخه چرا زندگی تو که انقد بی آزاری باید خراب شه. زندگی که براش زحمت کشیده بودم هرجقد زور زدم نتونستم نگهش دارم 

الانم خودم تو اوج پیشرفت کاری و … خیلی یهویی‌مشکل‌پیش اومد رفتم و دکتر احتمال بدخیمی داده و نمونه برداری کردم

خدایا مشکلت با ما چیه ؟ چیزی که ازت نمیخایم ولی ولمون نمیکنی هی بلا هی اذیت 

اونوقت بعضیا تا به دنیا میان همه چیشون رواله و حاضر امادس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم والا باز خوبه شما تا حالا زندگیت خوب بوده ما که از روزی چشم باز کردیم آرامش ندیدم چی بگیم

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
خیلی ساله دیگه هیچی از درگاهش نمیخام وقتی زندگیم نابود شد و دوسال تمام التماسش کردم یه دری برام باز ...

شاید امتحانی بود که رد شدی من که هنوز دارم پاس میکنم

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
چی بگم والا باز خوبه شما تا حالا زندگیت خوب بوده ما که از روزی چشم باز کردیم آرامش ندیدم چی بگیم

کی کفته خوب بوده؟ زندگی زناشوییم که نابود شد

الانم تا اومدم نفسی تازه کنم اینجوری 

هیچ دکتری الکی شم نمیکنه عزیز

پس چرا نمونه برداری کردن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
کی کفته خوب بوده؟ زندگی زناشوییم که نابود شدالانم تا اومدم نفسی تازه کنم اینجوری

میگی زندگیت و شوهرت خوب بوده دیگه پس یه چند پله جلویی ما نه بچگی خوب داشتیم نه ازدواج خوب هنوزم نتونستیم نفس بکشیم بازم شکر ناشکری نکن