2777
2789
عنوان

کیا با حس کم و آدم خوب ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 39 پست
خلاصه عزیزم فکر نکن که اگه اولش به دلت نشست همه چیش همه چی اوکیه یا بدلت نشست بده همه چیش بده

آخه اولش م نیس 8 ماهه، ببین نمیگم بده، اتفاقا خوبه، فقط باب دل من نیس و جذاب، باحال و بامزه نیس، هیجان نداره، شیرین به نظرم نمیاد نمیدونم اینا مهم نیس و من دارم سخت میگیرم یا نه واقعا مهمه 

به چیزهای دیگه هم دقت کن مثلا کاری هست یا نه !!!!یا ببین خسیس یوقت نباشه یا برنامه ریزی کن خودت برین ...

ایناش خوبه مشکلی نداره، البته درآمدش کمه، کارمنده میره میاد دیگه کارش و، خسیس م نیس 

ولی بیرون میرم زیاد باهاش خوش نمیگذره بهم، به نظرم مدل حرف زدنش لوسه مثلا، ببین ی پسر خوبیه، پتانسیل ش و داره ولی چون تک فرزند م بوده، بلد نیس ارتباط و اینا رو زیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین گلم سعی کن زیاد سخت نگیری البته خودم خیلی بد بودم از این نظر اگه اینا گیر نبودن منم حالا حالا ها ازدواج نمی‌کردم ولی الان فهمیدم هر کسی یه ایرادی داره دیگه گل بی عیب خداست ولی در کل من به شخصه به مرور باهم مچ شدیم و بعد عروسیمون اختلافامونو با مشاوره رفتن حل میکردیم 

مثلا سعی میکنه تفریح ببرتت یا اگه بگی قبول می‌کنه زود ؟ یا باهات چطوری صحبت می‌کنه ؟ مثلا مشاور ما می‌گفت هر چی میخوای بگی قبلش یه عزیزم بزار معجزه می‌کنه 

یا به من می‌گفت اگه میخوای همیشه حرف حرف تو باشه یمدت هر چی هرچیااااا شوهرت گفت بگو چشم چون مردا نیاز به تایید شدن دارن و این باعث میشه یاد بگیره که اونم بگه چشم این توصیه خیلی کمکم کرد و دقیقا شوهرم به حرفام گوش میداد 

جدا خودش گف؟

ببیند تایپیکاتون رو یه کوتاه دیدم.

یه نکته رو بهتون بگم و تصمیم با خودت

ضعیف بودن با خوب بودن فرق میکنه

ضعیف بودن با بچه مثبت بودن متفاوته.

شاید از سر ضعف خوب هست.

اگه با یه کوچولو ضعیف بودن مشکل نداری ادامه بده.

ولی اگه انتظارت مرد قوی و محکم هست تجدید نظر کن

ببیند تایپیکاتون رو یه کوتاه دیدم.یه نکته رو بهتون بگم و تصمیم با خودتضعیف بودن با خوب بودن فرق میکن ...

خیلی دوس داشتم قوی و محکم باشه چون خودم ضعیف م یکم، دوس داشتم پخته و مسلط باشه،بخاطر همین اختلاف سنی بیشتر ترجیح بود، اینا رو خیلی دوس داشتم تو ی پسر اما خب این نیس، ی پسر خونگی بی حاشیه صاف و ساده، بچه طور، بی خیال از اونا که خیلی چیزی مهم نیس براش و یکی حرفی م بهش بزنه راحت میتونه رد شه ازش 

یکی غروره که برا مرد مهمه، اینم من توش ندیدم و حس نکردم، کلا مردونگی و اقتدار ش کمه برام 

ببینید

اگه این ضعیف بودن بخاطر بی تجربه بودن و از خونه بیرون نیومدن باشه و به اصطلاح بچه ننه بودن باشه به مرور تو زندگی و زد و خورد بهتر میشه.

ولی اگه ضعف درونی هست و خودش ذاتا ضعیف هست یا باید بپذیری و یا کنسل کنی.چون اگه این کار رو نکنی یک عمر به اون فشار خواهی آورد و بهش ظلم میشه