2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه میخوام بیام بمونم خونه شما 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4430 بازدید | 164 پست
از خودت مایه بذار چرا از بقیه میذاری😑

مادرشوهر منم اومد قدمش رو چشمم 

این مادر شوهر استاتر هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرشوهر منم موند کنارم

البته من حامله بودم عوض اینکه اونا بهم برسن پدرشوهرم مریض بود با شوهرم مدام‌میبردیم دکتر و این ور و اون ور کلا شوهرم اون تایم همش درگیر پدرش بود خودمم با اون شکمم دنبال شون 

معلومه نه چون مامانم منو اذیت نمیکنه دلشم نمیاد زیاد من سرپا بمونم

اها

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

فعلا که مادر خودش نیست!

اوکیه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

آخه مگه عمل هموروئید عیادت میخواد یا یه هفته خوابیدن میخواد یه سری مراقبت ها داره که خودش باید حواسش باشه پمادش که دیگه تو نمیتونی بزنی سوراخش😑😐چه کارا میکنن یه عده

باور می‌کنی از الان تو ذهنم دارم دعوا میکنم با همه 😂از الان می‌دونم خونه میخواد بشه کاروان سرا از ه ...

حالا مادر سوهرت مریضه پدرشوهر وپسرش دیگه چرا میخوان بیان؟ اونا برن‌ روزها یه ناهار میخوان. یا بخرن یا بفرستین یا یه چیزی درست کنن

پارسا پسرمامان😍
بسیار زیبا فرمودید

خواهشمندم😂