2777
2789
عنوان

من زندگی رباتی نمیخوام

118 بازدید | 12 پست

همش دارم نگاه میکنم چرا من و دوستم همکاریم ولی مثل اسکولها هستیم . دلمون خوشه کار مندیم پول داریم  از این شرکت به شرکت دبگه کار مالی انجام  میدیم ولی مثل اسکولها هستیم نه ارتباطی هیچی یه زندگی کاملا  زندگی  رباتیک فکرشو میکنم ما حتی در حد بچه مدرسه هم نترس نیستیم 

دوستم انقد اسکوله میگه وای مذیر چی گفت چی نکفت من احساس میکنم پس احساس چی میشه ما که ربات نیستیم 

بخدا مثلا ما ماموریت هم میریم اصلا تو فکر این نیستیم ارتیاط برقرار کنیم 

دقیقا خدا بهت رحم کرد فهمیدی . لذت ببرید و انقدر به فکر پیشرفت شغلی نباشید یه مقداری کار کنید که وقت داشته باشید ولو شید روی مبل و لذت ببرید

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا خدا بهت رحم کرد فهمیدی . لذت ببرید و انقدر به فکر پیشرفت شغلی نباشید یه مقداری کار کنید که وقت ...

واقعا خدا بمن یکی که خیلی رحم کرده ولی من میگم چرا با کسایب که تو شرکت هستن ارتباط برقرار نکنیم من خودم فرصت داشتم با یه اقایی دوست شم انقدر بلد نبودم از دستم رفت 

باید سعی کنین لحظه رو زندگی کنین نه فقط زنده بمونین، اگه خسته شدی سعیت رو بکن به اون هم یاد بده زندگی کردن رو، زندگی کردن یعنی از هر چیز کوچیکی که همین الان داری و میتونی داشته باشی لذت ببری نه توی حسرت چیزایی باشی که نداری 

ربطی به زندگی کارمندی هم زیاد نداره، میتونی مقداری از پولت رو بذار کنار برا خودت. چیزایی بخر که حس خوب بهت میده یا برو بیرون 

و اگه واقعا با کارمند بودنه مشکل داری، سرمایه کنار بذار، یه یک سال پولت رو بذار روی یه کاری که ساعتش دست خودت باشه(البته منطقی باشه کاره نه شرط‌بندی و این چیزا) 

https://daigo.ir/secret/4475326302
باید سعی کنین لحظه رو زندگی کنین نه فقط زنده بمونین، اگه خسته شدی سعیت رو بکن به اون هم یاد بده زندگ ...

نه بحث من کارمندی نیست بحث من اینه چرا لذت نبریم دوست من تو کار خفه شده