2777
2789

اولین باری که شیر خورد یا حتی وقتی اولین بار متوجه شدید باردارید

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

در وصف نگنجد!

دیدن صورتی که هزار و یک مدل تصورش کرده بودم!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

عالی عالی ب نظرم این حس از بهشت میاد این‌قدر زیبا و نابه و مزه داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در وصف نگنجد!دیدن صورتی که هزار و یک مدل تصورش کرده بودم!

عزیزمممم خدانگهش داره😍

عالی عالی ب نظرم این حس از بهشت میاد این‌قدر زیبا و نابه و مزه داره

واقعا حسش باید خیلی ناب باشه وقتی 9 ماه انتظارش و کشیدی و تصورش کردی

وقتی فهمیدم باردارم 

دم در آزمایشگاه روی زمین گلی سجده کردم و از خداوند تشکر کردم 

وقتی بغلش کردم روز دومی بود که بدنیا اومده بود 

چون خودم تو ای سی یو بستری بودم و ندیده بودم بچمو 

با درد بخیه بدون کمک از تخت اومدم پایین و ده بیست تا اتاق رد کردم رفتم آن ای سی یو 

تو دستگاه دیدمش و حتی نتونستم بغلش کنم یا لمسش کنم 

اجازه نداشتم 

شیرمم نخورد 

و وقتی بهم دادنش خیلی حس خوبی بود 

انکار دردهام رفته بود 

از شبی که بهم دادن تا الان خودم باهاش بیدار موندم 

هیچ حسی نداشتم باورم نمیشد از منی که صبح تا شب خواب بودم باید همش بیدار بمونم برا این نیم وجب جوجه

عزییزدلم خب سخته چون کل زندگیت زیر و رو میشه و ی نیم وجبی میشه کل زندگیت ولی حسش باید شیرین باشه

بهترین حس جهان.انگار کل دنیا رو دادن تو بغلم برا خودم.تاصبح نخوابیدم برعکس بقیه مامانا که خواب بودن ...

ای جان دلم خدا حفظش کنه😍😍

بارداری خیلی مزخرفی داشتم بشدت ویار داشتم خاطره خوب ندارم از بارداری 

اما زمانی که دخترم را دیدم اینقدر خپل و چین چینی بود 

گوشت خالص خیلی بامزه بود برای چند لحظه دنیا برام متوقف شد قابل توصیف نیست اون حس بی نهایت خوشایند و ارامش بخش بود انگار یکی کل اون دردها و خستگی ها  را در لحظه از تنت خارج می‌کنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وقتی فهمیدم باردارم دم در آزمایشگاه روی زمین گلی سجده کردم و از خداوند تشکر کردم وقتی بغلش کردم روز ...

الهیییییی😢چقدر سخت بوده برات که دور باشی ازش

خداروشکر که سلامت بغل کردی😍خداحفظش کنه

بارداری خیلی مزخرفی داشتم بشدت ویار داشتم خاطره خوب ندارم از بارداری اما زمانی که دخترم را دیدم اینق ...

ووویی دلم نوزاد توپولو خواست😍😍

این بچه رو فقط باید بچلونی😋

خدانگهش داره