سطوح خانه مثل (دستگیره های در ، کلید های برق ) تمیز کنید
در خانه دستگاه بوخور روشن کنید
پیاز بذارید داخل خونه
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .
همین آنفولانزای ساده هم همینطوره ما خانوادگی گرفتیم مادربزرگم هم بستری شد تا حالش بهتر شه چیزی نیست ...
بله درسته ! کرونا هم چیزی نبود این همه آدم مردن کاش یه سرچی داخل اینترنت میزنید و از شدتش آگاه می شدید
این و کسی داره میگه که داخل بیمارستان هرروز رفت و آمد داره
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کرونا ویروس هم یه ویروس سرماخوردگیه ولی همین سرماخوردگی دنیا رو تکون داد
دقیقا ، حرف منم همینه ولی مگه کسی گوش میده ؟ میگن اینم سرماخوردگی خب یه رعایت کردن چقدر سخته باید حتما کلی کشته بدیم ؟
سرچ کردم نوشته موردی در ایران گزارش نشده...الکی جو ندید
اوکی من و سخنگوی کمیسیون بهداشت باهم دروغ می گیم ، شما ام مجبور نیستی رعایت کنی من این تایپک برای کسی زدم که علاقمند هست از خودش خانوادش مراقبت کنه شما ام اگه علاقه نداری مشکلی نداره ، جوی هم به کسی وارد نشده اگر از نظر شما مراقبت کردن از خود جو من سخنی ندارم
سرچ کردم نوشته موردی در ایران گزارش نشده...الکی جو ندید
ول کن خیلی ها دلشون میخاد استرس داشته باشن دیروز تو یه تاپیکی ریختن سرم که نه این ویروس سختی میگم بازی نخورید تو کرونا گول خوردیم واکسن زدن اونقدر ملت بیچاره بسه میگن نه تو به فکر خودتی !!!
نه بابا همه علائم داریم تب بیحالی گلو درد خس خس سینه دیشب نمیتونستم تب پسرم بیارم پایین حالت تهوع پ ...
کاش این پست تون کسایی که میگن یه سرماخوردگی ساده اس چرا جو میدی میدیدن!
ول کن خیلی ها دلشون میخاد استرس داشته باشن دیروز تو یه تاپیکی ریختن سرم که نه این ویروس سختی میگم با ...
اصلا این ویروس واکسن نداره کسی گفت شما واکسن بزن ؟ بابا دارم میگم بخاطر خودتون رعایت کنید یعنی این انقدر سخته اگه مشکی دارین خب چرا وارد تاپیک میشید