2777
2789
عنوان

تغییر رشته به هنر

53 بازدید | 15 پست

سلام به همگی من رشتم ریاضیه الان یازدهمم پارسال یبار سعی کردم تغییر رشته بدم ولی متاسفانه نشد ولی خب نمیتونم توی این رشته بمونم تصمیم گرفتم برای کنکور رشته کارگردانی بخونم کسی میدونه چجوری و چه چیزایی رو باید بخونم برای اینکه کارگردانی قبول بشم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر علاقه داری کارگردانی و فیلم سازی برو دوره های سینما جوان

علاقه که دارم ولی ترجیحم اینه که اول درسشو بخونم بعدم برم توی تئاتر کار کنم چون هم هزینه ی کلاسارو ندارم هم اعتقادی بهشون ندارم

توی ایران هیچکاری درآمد نداره😂 بعدم شما درآمدو به سلامت روحیت ترجیح میدی؟

عزیزم اگ برا درآمد میری تو کارگردانی دور پول خط بکش تازه باید ی پولی هم بذاری  تازه سلامت روحیت بیشتر تو خطره 😂

بعد تو پول میخوای در بیاری ک زجر بکشی یا زندگی کنی بری حالتو خوب کنی؟ 

دقیقا تجربی و ریاضی مثل سیب سرخ میمونه ادمو گول میزنه آدم فک می‌کنه خیلی آینده خوبی داره

اره همینطوره ولی وقتی واردش میشی تازه میفهمی تو چه چاله ای افتادی 

چرا میشه کنکور هنر داد از رشته ریاضی من فقط میخوام دیپلممو از این رشته بگیرم

با دیپلم ریاضی هم میتونی کنکور هنر بدی

باید کتاباشو از کسایی ک این رشترو خوندن بپرسی ولی یکم سخته اخه واسه کنکور هنر هزاارر جور کتاب هس

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

عزیزم اگ برا درآمد میری تو کارگردانی دور پول خط بکش تازه باید ی پولی هم بذاری تازه سلامت روحیت بیشت ...

خب الان شما بگو من که به این رشته علاقه دارم چیکار کنم؟ برم مهندسی بخونم که حتی درساشو تو دبیرستان نمیتونم پاس کنم؟حداقل اونجوری احتمال موفقیتم بالاتره

با دیپلم ریاضی هم میتونی کنکور هنر بدیباید کتاباشو از کسایی ک این رشترو خوندن بپرسی ولی یکم سخته اخه ...

اره ولی خب من خیلی علاقه دارم کلا به هنر از بچگیمم دنبال میکردم زیاد برام سخت نیست درواقع بهتره بگیم از ریاضی خیلی برام راحت تره