snowwhit مدیر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1825 عنوان زایمان کردم خیلی برام عجیبه که من حالم خوبه 🥴🤦🏻♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 74 پست کلن چهاروزه زایمان کردمزایمانم طبیعی بود ولی حالم از دوساعت بعدش کاملا خوبه تا الان نه درد دارم نه هیچی استراحتم نکردم احساس میکنم قراره یدفعه بیوفتم بنظرتون ممکنه من بعدا دردام شروع بشه؟ خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱 دیروز | 12:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شلوارپلنگی عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 1049 متوسط🥲🤌🏻 من بین طبیعی و سزارین دوبه شکماز طرفی دوست دارم طبیعی که خودم سرپاباشمبرای بچمبقیه سزارین کردن میدیدم چطوری میشن. آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii
marjjjan_jon عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 2972 چه بد 🥲💔برای من راحت بود وزن بچمکمبود خیلی چند بود مگه
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1825 نه واقعا بیشتر دراز بکش این توصیه مادرانه خواهرانه رو قبول کنجایی هم نگو هیلی حالم خوبه نه جایی نمیگم چشمم🤌🏻🥲💕 خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
دختربهمنی۳۴ عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 3048 فقط ایرانیجماعته که نمایش راه میندازه رختخواب پهنمیکنه خودشومیزنه مریضیچرا به زور باید نشون بدین مریضینکسیچشمنمیزنه تا شما نخوایین انگار چه چیز عجیبی باشه
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1825 چند بود مگه ۲ کیلو ۲۰۰ خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
marjjjan_jon عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 2972 بعد زایمان؟ هم قبل زایمان هم حین زایمان هم بعد زایمان انگار منو با چوب کمربند زده بودن خورد خورد بودم
nika_007773 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 12717 حالت واژن خیلی عوض شده؟ چهارمین کاربری 😐🥲نی نی یار نترکون🥴
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1825 حالت واژن خیلی عوض شده؟ نه خداروشکر خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
1712sogolisham عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 1042 نه عزیزم زایمان طبیعی همینه دیگه فقط مبادا ب هوای اینکه خوب خوبی کار سنگین بکنی و مرتقبت نکنی از خودت منم فردا میرم سونو دعاکن بتونم طبیعی زایمان کنم کاربری دست دونفره....🌹
قندونخانم عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 1109 انشالله سلامت باشیاللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهمیا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا اللهلطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزانانشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️ خانمهای زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواستهای دلم برسم و همچنین شما مهربونها❤️🥺🙏🧿
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 11949 چه بد 🥲💔برای من راحت بود وزن بچمکمبود خیلی چندکیلو بود؟بعد ورزش و پیاده روی میکردی توی بارداری؟ زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1825 نه عزیزم زایمان طبیعی همینه دیگه فقط مبادا ب هوای اینکه خوب خوبی کار سنگین بکنی و مرتقبت نکنی از خود ... ایشالله 🌱 خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱