جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ماشاله بجونت قدم نی نی خیر باشه انشاله.، تو زایمان طبیعی اینجوریه فقط تا به دنیا اومدن بچه درد داری منظر درد نباش دیگه 🙂، عزیزم زایمان بدون در د داشتین یعنی با اپیدورال و ورزش؟
فقط ایرانیجماعته که نمایش راه میندازه رختخواب پهنمیکنه خودشومیزنه مریضیچرا به زور باید نشون بدین ...
من سزارین بودم بسیااااار سرحال . یعنی کاملا اوکی بودم
ولی نمیشه گفت همه باید اینجوری باشن دوستم طبیعی بود کلی بخیه خورد بخیه ها عفونت کرد باز شد تا ۲ ماه نمیتونست درست بشینه. پس همه نمایش راه نمیندازن بعضی ها بخاطر شرایط بدنی یا شرایط زایمان واقعا نیاز به استراحت دارن
مثل من شدی منم وقتی زایمان طبیعی کردم بخیه هام زده شد پا شدم وسیله هامو جم کردم بردن بخش فردا هم خونه کلا همه کارامو خودم میکردم خیلی راحت بود خداراشکر
عزیزم متوجه حرفم اصلا نشدین😐 حداقل با دقت بخونید لطفادر مورد اونایی گفتم که درد نداشتن ولی جلو بقیه ...
اههههان اوکی
بله منم بدم میاد ادا در بیارن اگر واقعا نیاز به استراحت دارن خیلی هم عالی استراحت کنن . ولی ادا در اوردن رو موافقم چون به چشمم دیدم طرف حالش کاملا خوب بوده تا مهمون رسیده دراز کشیده ناله و فغان راه انداخته