2777
2789
عنوان

زایمان کردم خیلی برام عجیبه که من حالم خوبه 🥴🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 74 پست
چند هفته زایمان کردی؟ وزن نی نی چند بود؟

۳۶ هفته 

دو کیلو ۲۰۰

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

منم زایمان اول بجز همون درد اولیه اکی بودمولی زایمان دومی نگم برات الان که پنجاه روز گذشته استخونام ...

کلا زایمان دوم درب و داغون میکنه

موندم قدیما چطور هی بچه میاوردن من ک جرات نمیکنم دیگه بدون صندل پارو سرامیک بزارم سریع استخونام درد میگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط ایرانی‌جماعته که نمایش راه میندازه رختخواب پهن‌میکنه خودشو‌میزنه مریضیچرا به زور باید نشون بدین ...

واقعا کسی که زایمان می‌کنه با اوضاع ده روز بخوابه نمایشه؟؟؟؟ بعد آقایون سرما میخورن حداقل سه روز میخوابن، 

چرا به خودتون ظلم میکنین، قدیمیا بعد زایمان خیلی مراعات میکردن که زود سرپا میشدن، مراعات نکنی چند ماه بعد بدنت خودبه خود اثراتو رو نشون میده

ماشاله بجونت  قدم نی نی خیر باشه انشاله.،  تو زایمان طبیعی اینجوریه فقط تا به دنیا اومدن بچه درد داری  منظر درد نباش دیگه 🙂، عزیزم زایمان بدون در د داشتین یعنی با اپیدورال و ورزش؟ 

فقط ایرانی‌جماعته که نمایش راه میندازه رختخواب پهن‌میکنه خودشو‌میزنه مریضیچرا به زور باید نشون بدین ...

من سزارین بودم بسیااااار سرحال . یعنی کاملا اوکی بودم 

ولی نمیشه گفت همه باید اینجوری باشن دوستم طبیعی بود کلی بخیه خورد بخیه ها عفونت کرد باز شد تا ۲ ماه نمیتونست درست بشینه. پس همه نمایش راه نمیندازن بعضی ها بخاطر شرایط بدنی یا شرایط زایمان واقعا نیاز به استراحت دارن 

واقعا کسی که زایمان می‌کنه با اوضاع ده روز بخوابه نمایشه؟؟؟؟ بعد آقایون سرما میخورن حداقل سه روز میخ ...

حرف منو متوجه نشدین🤣

من در مورد اونایی گفتم که درد نداشتن و جلو بقیه خودشونو به بیحالی میزنن بود😐

من سزارین بودم بسیااااار سرحال . یعنی کاملا اوکی بودم ولی نمیشه گفت همه باید اینجوری باشن دوستم طبیع ...

عزیزم متوجه حرفم اصلا نشدین😐 حداقل با دقت بخونید لطفا

در مورد اونایی گفتم که درد نداشتن ولی جلو بقیه خودشونو به بدحالی میزدن بود

خداحفظش کنه مبارکت باشه عزیزم. چرا اینقدر زود زایمان کردی؟ اگر تا اخر میموند بیشتر وزن میگرفت

کیسه ابم پاره شد

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

عزیزم قدم نورسیده مبارک..بنظرت ی روز میتونم منم طبیعی زایمان کنم؟؟؟خیلی میترسممم.تواقدامم😭

ایشالله 

عزیزم متوجه حرفم اصلا نشدین😐 حداقل با دقت بخونید لطفادر مورد اونایی گفتم که درد نداشتن ولی جلو بقیه ...

اههههان اوکی 

بله منم بدم میاد ادا در بیارن اگر واقعا نیاز به استراحت دارن خیلی هم عالی استراحت کنن . ولی ادا در اوردن رو موافقم چون به چشمم دیدم طرف حالش کاملا خوب بوده تا مهمون رسیده دراز کشیده ناله و فغان راه انداخته 

یعنی شما حین زایمانم جون ندادین من هر دوتا زایمانم جهان آخرت رفتم

البته من در مورد بعد زایمان نوشتم

نه  خود زایمان

خود زایمان خوب درد داره  ولی اگه خدایی نکرده جون داده بودم که اِلان نمیتونستم بنویسم