2777
2789
عنوان

ویزام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 182 پست
نه نخوره..کاربری دست دو تا خواهرم هم هست😐😂

تمام سوتی ها در این سایت به همین جمله ختم میشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله بورسیه دارم

چجوری تونستی بگیری؟ اصولا برای این مقطع فاند نمیدن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
فقط اونایی که دارن تهمت فیکی و دروغ میزنن اگر دروغ گفته به خودش خیانت کرده اگر نگفته شما به خودتون خ ...

دقیقا واقعا بعضیارو نمیفهمم فقط ضد حالن

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

عزیزم میتونم بپرسم چطور واسه آمریکا اقدام کردی؟

مخصوصا با شرایط فعلی که بورسیه شدن ایرانی ها از ایران بشدت نادره!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بسلامتی عزیزمموفق باشی همیشهمراقب خودت باش و هدفاتو فراموش نکنآیلتس رو چطور گرفتی؟با کدوم کتابا و مت ...

ممنونم🌷🌷سه سال فشرده کلاس های مختلف رفتم با همه کتابای ایلتس

موفق باشی😘

چرا تو تاپیکات راجب دخترت نوشتی پس🤧کاربرا حق دارن گیج شن

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

دقیقا واقعا بعضیارو نمیفهمم فقط ضد حالن

دقیقا ولشون کن 

+خودمون نتونستیم پرواز کنیم بال دیگران رو نگیریم. 🕊

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

عزیزم میتونم بپرسم چطور واسه آمریکا اقدام کردی؟مخصوصا با شرایط فعلی که بورسیه شدن ایرانی ها از ایران ...

عزیزم رشتمو امریکا میخواست وکیل گرفتم و بعد از ترجمه مدارک که البته جونم دراومد تا اوکی شد به استادای دانشگاه ایمیل زدم و پذیرش گرفتم

موفق باشی😘چرا تو تاپیکات راجب دخترت نوشتی پس🤧کاربرا حق دارن گیج شن

عزیزم بالا گفتم که کارفری دست دو تا خواهرام هم هست!