2777
2789

نماز حضرت زهرا 

نماز حضرت عباس 

نماز امام رضا 

چله بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 

سوره حشر 

حدیث کسا 

10 رجب میگن ولادت حضرت علی اصغر هست میتونید شیر یا آب معدنی پخش کنید به نیت حاجتتون، قبلش فکر کنم باید 11 تا توحید خونده بشه

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعی من هنوز جواب نگرفتم

من حاجت محال گرفتم از این نذر

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
ایشالله منم بگیرم چند وقت بعد شما حاجت گرفتس

انشالله عزیزم یک ماه

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
ببخشید عزیزم قبل از حاجت‌ روایی بردین حرم یا بعدش؟

بعد از حاجت روایی طلبیده شدم مشهد بردم حرم

خوشبحالتون:))🥺😍برای منم دعا کنید لطفا❤️

انشالله حاجت روا بشید عزیزم❤️