2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 4954 بازدید | 228 پست
شوهرت چی میگه؟

میگه بدیم اونکه نمیگه ندیم !

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چقد بدجنسن بعضیا،خب وقتی دستش تنگه چی میشه مگه،خودتونو بزارید جاش،دلم سوخت واقعا براش

منم دلم میسوخت براش ولی وقتی دیدم چطور بین من و 

شوهرم رو خراب میکرد دیگه دلم نمیسوزه

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینکارو نکن بگو میدم به مادرخودم که بهم بده 

چقدر زرنگه 

مادرشوهرمن که میخواست خونشو بزرگ کنه بعد موقع حساب و کتاب هی هردفعه میگفت ۲۰ گرمم که طلاهای عروسمه 😐😐

با زور جلو‌خودم گرفتم فهشش ندم ، به شوهرم گفتم مامانت میخواد خونه بزرگتر بخره چرا هی اسم طلاهای منو میاره ..اونم طلاهایی که همش از خونه بابم داشتم که دیگه شوهرم باهاش حرف زد دهنشو بست 

نهپیش بقیه بعدش میگه هیچی نداشت ما براش خریدیم

دقیقااا الان میگه جهاز رو بچین با اقوام میام ببینیم

ندار نیست والا خوب میپوشه خوب میخوره خوب میگرده میگه ندارم ولی داره رو نمیکنه اگه مادر شوهر خوبی بود ...

اگر شما این گردنبند رو نخریدی چی میخواست کادو بده الان همونو بده

اگه از الان براتون ارزش قائل نشه اصلا یه سکه پارسیان دو تومنی نیارهفردا تولد بچه هم وضع همینه .بعد میبینی عروس جاری خولهرشوهری میشه برای اون میخره 

اعصاب خوردکنی برای شما میمونه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بگو میخام بدم مامانم به جای کادو بندازه گردنمچه رویی دارند

همییین 

نظر شوهرت چیه ؟

اونکه رو حرف مادرش حرف نمیزنه 

صد درصد ولی اگه پیچوندش و ندادش چی. یا برد عوض کرد سبک تر آورد. از این دغل بازیا هیچوقت کسی سود نکرد

نمیدونم شاید همرو با مادرشوهر خودم میسنجم فک میکنم صادقن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
ب نظرم نکن جزو هبه و هدیه محسوب میشه قابل رجوع هست اگه خدایی نکرده فردا بینتون مشکلی پیش اومد راحت ث ...

👏👏👏👏

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
منم دلم میسوخت براش ولی وقتی دیدم چطور بین من و شوهرم رو خراب میکرد دیگه دلم نمیسوزه

درسته اینم هست

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
ببین عزیز دلم هر کسی طبق تجربه خودش اینجا جوابی بهت میده یکی مادر شوهرش فرشته هست میگه بده یکی مادرش ...

راستش خیلی کوتاه اومدم و قدر ندونستن 

چقد بدجنسن بعضیا،خب وقتی دستش تنگه چی میشه مگه،خودتونو بزارید جاش،دلم سوخت واقعا براش

عزیزم اون میخواد زرنگ بازی دربیاره ..

اگر اینجوریه اسی باید بده مامانش تا کادو ۱۵گرمی بده 

فوقش یه انگشتر بهش بده تا جلو همه کادو بدن

ب نظرم نکن جزو هبه و هدیه محسوب میشه قابل رجوع هست اگه خدایی نکرده فردا بینتون مشکلی پیش اومد راحت ث ...

بهم گفته جهاز چی خریدی ؟

بچین با فامیل می‌خوام بیام خونتون 

نشونشون بدم !! اصلا نمیگه دوست داری بیایم ببینیم ؟؟

یا مثلاً بگه خودم ببینم