2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 5666 بازدید | 228 پست
عزیزم اگه میدونی میخواد اول قید درس و شغل بعد قید خانواده ات رو بزنی برای ازدواج با این آقا بیشتر فک ...

مشکل اینه هیچکس خود واقعیش نیست تا وقتی 

باهاش زندگی نکردی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ندار نیست والا خوب میپوشه خوب میخوره خوب میگرده میگه ندارم ولی داره رو نمیکنه اگه مادر شوهر خوبی بود ...

چون خوب نبوده اینکارو نکن ...چرا باید دلت ب حال کسی بسوزه ک اون دلش برات نمیسوزه

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا خوبه مثل مادر شوهر من نبوده که فرق بذاره به تو نده به اون یکی بده

اتفاقا خیلی فرق میزاره.چون ایشون نوه خواهرشه..

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

عزیز دلم شما خیلی کار خوبی کردید هیچ وقت از خودتون ناراحت نباشید حالا گردنبند که چیزی ازش کم نمیشه ف ...

من متاسفانه به سنگ آب دادم نه گل مصنوعی....

اصلا کارهایی که من کردم به چشمشون نیومد......جالب اینجایه که طلبکارن...من حماقت کردم....من بجز طلاهایی که منو شوهرم خریدیم دادیم بهشون وتو عروسیم دادن بهم.....بجز وام ازدواجم که دادم پدرشوهرم قسط عقب افتاده ی بانکشو داد....ی گردنی که داخل دایه ی بافت دوتا نخل بود با زنجیر بلند دادم مادر شوهرم بفروشه تا مشکلشون حل بشه.....سال ۸۴ زایشگاه بودم اومدم ۳ تا از النگوهای منوذبدون اجازه فروخته بودن و شهریه ی دانشگاه خواهر شوهرامو داده بودن..بقیشم دستشون مونده بود.........

این حرفا باید تو تاریخ ثبت بشه......باید تو رکورد کتاب گینس به عنوان عروس احمق ثبت بشه.......

ببین از من گفتن،برای خانواده ی شوهر هیچکار نکنید