2777
2789
عنوان

ایاااا واقعا درامد نونوا 40 میلیونه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 212 پست
بله کمه خیلیم کمه مطمئنم شما هم خودتون میدونید کمه و فقط برای اینکه همرنگ جماعت بشید دارید این حرفو ...

کجاش کمه؟ 

ما با ماهی ۲۰ تومن داریم زندگی میکنیم سه نفرم هستیم خیلی راضی ام هستیم 

مگه چقدر خرج داره یه ادم؟؟ 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لبو فروش میشنایم ۳ ماه زمستون بالای ۸۰۰ میلیون درامد داره.😐😐😐یکی هست سر کوچمون از ۴ عصر تا ۲ شب ب ...

وای دمشون گرررم 😂من هر وقت از کنارشون رد میشدم می‌گفت اخی بنده خدا ها تو سرما منتظرن یکی بیاد یه لبویی چیزی ازشون بخره😂😂🤦🏻‍♀️فکر کنم اونا باید دلشون به حال من بسوزه🤣

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بله کمه خیلیم کمه مطمئنم شما هم خودتون میدونید کمه و فقط برای اینکه همرنگ جماعت بشید دارید این حرفو ...

نه والا شما خیلی توقعاتت بالاس 😐💔

اگه صاحب نونوا باشه ارهولی اینقدر کارشون سخته که نگوبنده های خدا خیلی اذیت میشن

دقیقا بعضی کارا در مقابل زحمتاش و دردسراش چیزی نیست اونم تو این مملکت میدونین هزینه های جانبی یک مغازه مث اب و برق و گاز بیمه کارگرا وووو مالیات اوو چیرای دیگ 

کجاش کمه؟ ما با ماهی ۲۰ تومن داریم زندگی میکنیم سه نفرم هستیم خیلی راضی ام هستیم مگه چقدر خرج داره ی ...

اره والا همینو بگو من خواهر خودم داره نزدیک نوزده تومن حقوق میگیرن تازه دو تا بچه هم داره والا زندگیشونم خوبه درسته نمیتونن خیلی از هزینه ها و قر و فر هارو داشته باشن یا مثلا هر ماه به خودشون برسن و لباسو.. ولی یه زندگی معمولی و خوبو دارن

شما خونه دارید؟ یا مستاجرید؟

مستاجریم ماهی ام ۵ میدیم اجاره ۲ هم قسطه 

بقیه هم خرج خونه و خودمون و پس انداز 

اونقدر سخت نیست زندگی که سختش میکنن

عزیزم الان اجاره یه خونه نرمال ۸ تا ۱۲ تومنه نه ۶۰ تومن 😐💔حتما نیاز نیست تو خیابون فرشته و برجای س ...

والا طرفی که ما میشینیم ماهانه اجاره ۴۰ تومنه حداقلش 

خب اون درامد که همش سود خالص نیست همش میره برای اجاره

وای دمشون گرررم 😂من هر وقت از کنارشون رد میشدم می‌گفت اخی بنده خدا ها تو سرما منتظرن یکی بیاد یه لب ...

ت هر صنفی باشی جنم عرصه داشته باشی نونت ت روعن حالا بگو کارگری.

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
اگه صاحب نونوا باشه ارهولی اینقدر کارشون سخته که نگوبنده های خدا خیلی اذیت میشن

اره واقعا خیلی شغل سختی دارن به درآمدش نمیارزه

دقیقا بعضی کارا در مقابل زحمتاش و دردسراش چیزی نیست اونم تو این مملکت میدونین هزینه های جانبی یک مغا ...

اونشو کار ندارم

از لحاظ جسمی بهشون خیلی فشار میاد خیلیاشون پادرد و کمردرد و... دارن تو سنای کم مثلا ۳۷ ۳۸ سالشه منتها به خاطر کار سخت بنده خدا کمردرد داره🥲