2777
2789
عنوان

ایاااا واقعا درامد نونوا 40 میلیونه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 212 پست
وا 60 تومن کافی نیست ؟حالا شما بگو حق شاگردا و...به کنار 30 تومنم کافیه واسه یه زندگی معمولی

نه واقعا اصلا کافی نیست اگه خونه طرف نداشته باشه که همش کامل میره برای اجاره خونه 

اگه هم داشته باشه که باز به زورر شاید خرج یک ماهو برسونه و هیچ پس اندازی برای طرف نمیمونه بعد بخوای بچه دار شی اون بچه خیلی سختی میکشه

واقعا . یکی پای تنور وایسه چله تابستون ببینم میگه زیاده یا نه نصف شب بره سر کار معلوم میشه 😁

یه نظامی که تو صفر مرزی کار میکنه ۱۵ تومن حقوقشه

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهی ۶۰ ملیون برا شما کمه بله 😔🤣میتونم بپرسم الان تو خونه ی فرشته با ماشین لندکروزتون چندتا مستخدم ...

ببین هرکسی با توجه به تعداد افراد خانواده و نوع خرجاشون فرق دار من با ماهی ۸۰ پس انداز دارم اما دوستم با ماهی صد هم کم براش چون همش در حال خرید و سفر و آرایشگاه و هزار تاچیز دیگ خوب برا این معلوم ۱۰۰ کمش😂

از درامد دسفرش ها و لبو فرو شا بگم کلتون سوت میکشه پس😂

نگووووو😮😂اونا هممم؟ 

راه نداره فردا دست شوهرمو میگیرم میریم سر چهار راه لبو می‌فروشیم 

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

ببین هرکسی با توجه به تعداد افراد خانواده و نوع خرجاشون فرق دار من با ماهی ۸۰ پس انداز دارم اما دوست ...

دقیقا چیکار میکنی که ماهی ۸۰ در میارییی؟ 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 
ببین هرکسی با توجه به تعداد افراد خانواده و نوع خرجاشون فرق دار من با ماهی ۸۰ پس انداز دارم اما دوست ...

این دیگه نمیشه کم 

وقتی میگی مثلا فلان حقوق براش کمه یعنی نمیتونه با اون حقوق زندگیشو بچرخونه و کم میاره ولی اینکه بگیری با پول حقوقت بری آرایشگاه و سفر و قر و فر خب معلومه هیچی نمی‌مونه 😅

نگووووو😮😂اونا هممم؟ راه نداره فردا دست شوهرمو میگیرم میریم سر چهار راه لبو می‌فروشیم

لبو فروش میشنایم ۳ ماه زمستون بالای ۸۰۰ میلیون درامد داره.😐😐😐

یکی هست سر کوچمون از ۴ عصر تا ۲ شب ب همسرم میگفت حدودا ماهی ۱۰۰ میلیون میمونه برام حالا جاش زیادم شلوغ نیست

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ماهی ۶۰ ملیون برا شما کمه بله 😔🤣میتونم بپرسم الان تو خونه ی فرشته با ماشین لندکروزتون چندتا مستخدم ...

بله کمه خیلیم کمه مطمئنم شما هم خودتون میدونید کمه و فقط برای اینکه همرنگ جماعت بشید دارید این حرفو میرنید

بعدم سود خالص که نه درآمد اصلا جیزی که عیانه چه حاجت به بیانه درآمد نانوا و تاکسی ران خب همیشه جزو درآمد های متوسط رو به پایین جامعه بوده و وقتی این درآمد ماهیانه یه نانوا هست خب معلومه که جزو درآمد های کمه جامعس دیگه

نمیگم نانوا بده و فلان اتفاقا بشدت براشون احترام قایلم نونشون حلاله و هزار برابر پر ارزش تر و پر برکت تر از نونی که بعضیا با خون مردمو تو شیشه کردن و رانت و اختلاص میبرن سر سفره

نه واقعا اصلا کافی نیست اگه خونه طرف نداشته باشه که همش کامل میره برای اجاره خونه اگه هم داشته باشه ...

اگه خونه از خودت باشه نمی‌فهمم چجوری کافی نیست ؟😐

درسته شاید طرف نتونه زیاد به قر و فراش برسه ولی واسه یه زندگی معمولی کافیه 

من الان خواهرم حقوقشون 19 تومنه والا زندگیشونم خوبه

نه واقعا اصلا کافی نیست اگه خونه طرف نداشته باشه که همش کامل میره برای اجاره خونه اگه هم داشته باشه ...

عزیزم الان اجاره یه خونه نرمال ۸ تا ۱۲ تومنه نه ۶۰ تومن 😐💔

حتما نیاز نیست تو خیابون فرشته و برجای سعادت اباد زندگی کرد که!!! 

البته که اونام اجارشون ۳۵ ملیونه نه ۶۰ تومن 😂

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 
تو استوری مونا بانکی پور دیدی؟ 😁🤣

ن ندیدم .چند تا دوست و اشنا همسرم ت این کارن.مثلا دسفروشای ک رو گاری نو برانه میفروشن.یا خیلی از وانتیا ت ی فصل خاص بالای چند ۱۰۰میلیون درامد دارن

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚