2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمک کنید بهم خیلی میترسم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 51 پست
ببین تو اینستا و دور اطرافیان ازخوبیها و خوشی هاشون میگن و از بدی نمیگنبرعکس تو نی نی سایت میان از م ...

عزیزم از نظر شما زندگی متاهلی چجوریه؟ 

ازدواج کردین شما؟

من قصدم بی احترامی نیستش واقعا از روی بی تجربگی و چون نمیدونم واقعا زندگی چجوریه

ببین شما مجردم باشی بلاخره تو خونه بابات کم وکسری چیزی پیش میاد خداروشکر الان جوونا آگاهترن اونی که ...

نه این ک هیچ مشکلی نیست ک اشتباه کحضه .

ولی مثلا ی خانومه بودک حتی توی تاپیک از مسافرتای ۲ نفره هم خیلی بد میگفت . من بخاطر همین میگم چون خودم هیچ تجربه ایی ندارم نمیدونم کدوم درسته کدوم غلط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم ازدواج منم ی ازدواج عاقلانه هست ولی با مرور زمان من علاقم بیشتر شد .الان بعنی همسرتون فقط ...

نه عزیزم راحت باش🎀

من عاشقانه دوسش دارم

خیلی پسر خوبیه خیلی جاها حامی بوده

کمکم کرد ماشینمو عوض کردم

و با کمک بابام و خودم و خودش یه بوتیک راه انداختم 

خیلی فهمیده و باشخصیته

ما ۳سال دوست بودیم ۲ساله عقدیم

سرجمع ۵ ساله باهمیم

تو همین دوسال اینهمه حمایتم کرد برام کافیه

شماهم دقیق شرایطو بسنج به حرف بقیه گوش نده خیلیا هم هستن از روی حسادت ذهنیتت رو بد میکنن

به غیر پدر و مادرت از کسی مشورت نگیر

متاهل🧸

وایی نه تروخدا توجه نکن اولا که همه مشکلات ریز و درشت دارن زندگی هیچکی بی غم نیست ولی آدمای راضی و خ ...

واقعا؟؟

آخه توی ی تاپیک ی خانومه حتی میگفت من از مسافرتای ۲ نفرمون با همسرم حالم بهم میخوره . من از این میترسم ک وقتی ازدواج کردم دنیا ب کامم تلخ بشه و همه چی بد و بدتر بشه

واقعا؟؟آخه توی ی تاپیک ی خانومه حتی میگفت من از مسافرتای ۲ نفرمون با همسرم حالم بهم میخوره . من از ا ...

بابا بی خیال 

میدونم دست خودت نیست ولی خیلی داری منفی نگاه میکنی و زود تحت تاثیر قرار میگیری 

به نظرم حتما با یه مشاور حرف بزن زود تر حلش کن

از نامزدی لذت ببر بابا 

دیگه نیا دنبال این چیزا اهمیت نده سعی کن اتفاقا از دوران نامزدیت لذت ببری خوش بگذرونی

ببخشید میدونم شاید بی ادبی باشه سوالم اگر دوست داشتین جواب بدین . ولی عزیزم شکا ازدواج کردین؟ زندگی متاهلی واقعا همش غم و غصه نیست؟؟

۳۸سالمتاهلمن شوهرم خوبه شرایط واتفاقای تو زندگی متاهلی برام سختش کرده

من نمیخوام با حرفام شما رو ناراحت کنم یا بگم من اینجوریم و اونجوریم بخدا چون تجربه ندارم میگن اینارو .

ولی عزیزم من مطمئنم ک از لحاظ مالی تامین هستم از لحاظ اخلاقی چ نامزدم چ خانوادش مشکلی ندارن دکتر رفتم این پرو تایید کردن بزرگترا تاییدش میکنن . خودمم اش خوشم میاذ

بنظرتون من با همچین آدمی میتونم ی زندگی خوب داشته باشم؟

باور کنید این سوال کلا توی ذهنمه

ببین عزیزم قرار نیست همه به سرنوشت هم دچار شن شما ناراحت نباش فقط حواست جمع کن که انتخاب درستی انجام ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون.

واقعیتش این پسر رو هم خانوادم و بزرگترا تایید میکنن هم دکتر رفتیم جلسات مشاوره تست همه رو انجام دادیم دکتر تایید کرده . خودش و خانوادشم واقعا آدمای خوبین ولی خودم میدونم بخاطر بی تجربه بودنم ی ترسی دارم ک نمیزاره حتی از الانم لذت ببرم💔

خب نخون عزیزم مجبوری مگهسرگرمیای جدیدی پیدا کن کتاب ورزش فیلم کم تر تو مجازی باش زندگیت میشه عین عسل ...

بله حرفتون درسته خیلی ممنون بابت راهنماییت عزیزدلم راست میگی شما باید از فضای مجازی فاصله بگیرم .

ایشالا بهترینا برات رقم بخوره ♥️

گلم بالاخره زندگی تلخی و شیرینی داره اما آدما بیشتر رو تلخیاش و ناراحتی‌هاش زوم میکنن وگرنه لحظه های ...

بله حرفتون کاملا درسته .

خیلی ممنونم بابت وقتی ک گذاشتین ، ایشالا بهریتا قسمت دلتون بشه♥️

نه عزیزم راحت باش🎀من عاشقانه دوسش دارمخیلی پسر خوبیه خیلی جاها حامی بودهکمکم کرد ماشینمو عوض کردمو ...

خیلی ممنونم واقعا نمیدونین این حرفا چقدر حال منو بهتر میکنه ایشالا بهرینا قسمتت بشه عزیزدلم♥️

ی سوال دیگه میشه بپرسم؟من الان توی این چند ماهه واقعا اونقدری که نامزدم حواسش ب من هست و به من محبت میکنه نمیتونم به اندازه ی اون باشم . نه اینکه دوسش نداشته باشما ولی به اندازه ی اون نیست . خودم احساس میکنم چون قبلا حتی دوست گیرم داشتم برای همین یکم برام سخته . 

عزیزم من میترسم همینجوری بمونم و همسرم منو بیشتر دوست داشته . من دوست دارم منم به اندازه ی اون باهاش راحت باشم ولی یکم سخته بنظرت با مرور زمان بهتر میشه؟

بابا بی خیال میدونم دست خودت نیست ولی خیلی داری منفی نگاه میکنی و زود تحت تاثیر قرار میگیری به نظرم ...

خیلی ممنونم . نمیدونی شنیدن این حرفها چقد منو اروم میکنه عزیزم♥️

از خدا میخوام که همیشه ذهنت و قلب پر از آرامش و خوشی باشه♥️