2777
2789
عنوان

عفونت شدید دارم کسی میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 89 پست
نمیدونم جرعتم نمیکنم بهش بگم میترسم مقاومت کنه این چیزارو کلا ب هیجاش نمیگیره مسخره ام میکنه میگه ن ...

براهمینه خوب نمیشی

مشکل از اونه😕

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

خودم امتحان نکردم ولی میگن روغن گرچک قدیمیش باشه نه جدیدش کمی رو گاز گرم میکنی پد نواربهداشتیتو توش ...

چی بگم والا از عنبر نسارا گرفته تااین چایی کوهیو هزارتا کوفتو زهرمار دیگ ولی این لامصب خوب بشو نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا اینم امتخان کردم یکیک دوباره دوهفته با شوهرم رابطه نداشتم خیلیم رابطمونو کم کردیم ب بهانه های م ...

اصن کلا رابطه ببخشید واضح میگم واژینال رو حذف کن من چاره نداشتم دیگ ولی خداروشکر دوماهه خوبم کم کم که واژنت به حالت نرمال برگش دوباره بسم ا... 

چی بگم والا از عنبر نسارا گرفته تااین چایی کوهیو هزارتا کوفتو زهرمار دیگ ولی این لامصب خوب بشو نیست

اینو همسایمون میگفت دختراش زود ب زود عفونت میگرفتن حالا اینم امتحان کن خوب شدی دعام کن❤️

بنظرم یه دکتر برو و نذار مثل من دیر بری دکتر، چون اولش راحت درمان میشه من بعداز 2سال ک ترشح داشتم رف ...

منم الان ۷‌ماهیه درگیرم ولی دکترم رفتم اصلا خوب نشدم 

اصن کلا رابطه ببخشید واضح میگم واژینال رو حذف کن من چاره نداشتم دیگ ولی خداروشکر دوماهه خوبم کم کم ک ...

😂فک کن ی درصد شوهرم قبول کنه خودکشی میکنه بنده خدا 

میخام یبار دیگ برم دکتر اگه خوب نشم بهش میگم چقدر عذاب بکشم بخدا منم گناهدارم افسرده شدم پاک

ب دکترت حتما بگو ..بگو من بهداشت رو رعایت میکنم میام دکتر دارو مصرف میکنم خوب میشه و باز عفونت میگیرم ممکنه ازهمسرم باشه میبینی ک دکتر تایید میکنه

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی