2777
2789
عنوان

عفونت شدید دارم کسی میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 89 پست
احتمالا مشکل از تو نیس ک اینقد مداوم عفونت میگیری مشکل از بهداشت همسره خواهربگو قبل رابطه از کمر ب پ ...

نمیدونم جرعتم نمیکنم بهش بگم میترسم مقاومت کنه این چیزارو کلا ب هیجاش نمیگیره مسخره ام میکنه میگه ن مشکل از من نیست  😏😞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرهای عزیزم من در مورد زندگیم خیلی تاپیک زدم نمیدونم چطوری پاکشون کنم زیادن خواهش میکنم اگر لطف کنید هرچندتا که میتونین گزارش بزنید من باید از این سایت برم شماره شوهرم متاسفانه  هرکس گزارش زد لایکم کنه خدا الهی بهتون سلامتی بده براتون حمد میخونم💗💗💗

منم مشکل شمارو داشتم اصن خوب نمیشدم یا دکتر دارومیداد ی هفته خوب بودم دوباره میگرفتم بعد ی سال فهمیدم شوهرم داره خیانت میکنه و من ازون هی عفونت میگرفتم

ولی ی شیاف گیاهی روغن سیاه دانه دکتر بهم داد،گیاهی بود آخرشم میذاری۷شب،حتما پد یا نوار بذاری،

اون درمانم کرد معجزه کرد.اسمشو تو گوگل بزن میاد

دیگ واقعا ناامید شدم هر دکتری ک میرم اصلا خوب نمیشم قرص واژینال استفاده کردم قرص فلوکنازول پماد های ...

من یه راه حل بهت میگم منک جواب گرفتم هر راهی هم بگی رفتم فایده نداشت جز این چن وقت رابطه نداشته باش خوب خوب میشی راه های دیگم هس خواهر

دیگ واقعا ناامید شدم هر دکتری ک میرم اصلا خوب نمیشم قرص واژینال استفاده کردم قرص فلوکنازول پماد های ...

دقیقااااا منم همینطورم افسرده شدم فکر میکردم فقط من اینطورم از رابطه و همه چی زده شدم بدتر که مال من همراه با بوی بد هست

من یه راه حل بهت میگم منک جواب گرفتم هر راهی هم بگی رفتم فایده نداشت جز این چن وقت رابطه نداشته باش ...

بخدا اینم امتخان کردم یکیک دوباره دوهفته با شوهرم رابطه نداشتم خیلیم رابطمونو کم کردیم ب بهانه های مختلف از زیرش در رفتم گفتم شاید بهتر شه ولی خوب نشدم 

سلام جان

قارچ به صورت عادی روی پوست و داخل واژن همه هست، ولی اگر اگر کوچکترین خراشی به پوست بیفته قارچ حمله می‌کنه

پس

موقع رابطه لوبریکانت استفاده کن

پروبیوتیک لاکتوفم بخور

شیرینی و شکلات کم بخور

خشکی واژن ترشحات پنیری شکل اکه یکبار برم دسشوییو خودمو خشک نکنم خارشو سوزش

خودم امتحان نکردم ولی میگن روغن گرچک قدیمیش باشه نه جدیدش کمی رو گاز گرم میکنی پد نواربهداشتیتو توش خیس میکنی میذاری کل عفونتت کشیده میشه اگه دوست داشتی امتحان کن

دقیقااااا منم همینطورم افسرده شدم فکر میکردم فقط من اینطورم از رابطه و همه چی زده شدم بدتر که مال من ...

ن ماله من بوی بد نمیده ولی دیگ داغون شدم همش حس میکنم ی مریضی خاص دارم  بشدتم ادم ترسوییم متاسفانه 😂

بخدا اینم امتخان کردم یکیک دوباره دوهفته با شوهرم رابطه نداشتم خیلیم رابطمونو کم کردیم ب بهانه های م ...

منم از کیه درگیرم

شوهرمم چن دوره دارو باهام خورد

چن تا دکتر عوض کردم هیچ به هیچ، یکیشون گف سیستم ایمنی ضعیف شده باید خودتو تقویت کنی 

ولی نپوشیدن شرط و پوشیدن دامن خیلی کمش کرده