2777
2789
اما اگه زخم التیام پیدا نکنه چی ؟ اون موقع چی ؟

هیچ زخمی نیس ک التیام پیدا نکنه عزیزم، هر زخمی طی یک فرآیند ایجاد شده و کافیه فرآیندش رو شناسایی کنیم و یکی یکی هیجانات آسیب دیده رو شناسایی و حل کنیم.

تا وقتی زخمت خوب نشده کاملا حق داری ک خشمگین و منزجر باشی ، خشم و انزجار خودت رو ب صراحت بپذیر و حتی توضیحش بده ب خودت ک چرا خشمگینی و ب خودت حق بده ک خشمگین باشی، حتی تو ذهنت تجسم کن ک اون فرد رو داری ب روش دلخواهت مجازات میکنی و بارها و بارها میکشی، این خشم تو رو تخلیه میکنه، و حتی بعدش از شدت سبکبالی لبخند میزنی و شااااد میشی😉

تو ذهنت همون موقعیت دردناک رو تجسم کن و با اون آزارگر گفتگو کن، هر حرفی داری بهش بگو، مشت بزن تو دهنش ک پر خون بشه، سرشو بکوب ب دیوار  و ... تا این خشم تخلیه بشه..

چندبار ک انجامش بدی ی روز میبینی دیگ خشم و نفرتی نداری، و میگی گور باباش، مهم اینه ک خودم عاشق خودمم و باارزشم و برای خودم ارزش و احترام قائلم😌🥳😉

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

هیچ زخمی نیس ک التیام پیدا نکنه عزیزم، هر زخمی طی یک فرآیند ایجاد شده و کافیه فرآیندش رو شناسایی کنی ...

از این تصورات و تخیلات زیاد داشتم😅😅

ولی خب عصبی تر و افسرده تر میشم  

اصلا حالم رو خوب نمیکنه

کاش میشد اون تخیلات رو به واقعیت بدل کرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این تصورات و تخیلات زیاد داشتم😅😅ولی خب عصبی تر و افسرده تر میشم اصلا حالم رو خوب نمیکنهکاش میش ...

رو کاغذ بیارش، بهش نظم بده،فکر کن داری ی نامه مینویسی براش و بهش دقیقا توضیح میدی ک چکار باهات کرده و چرا ازش متنفر و خشمگینی و‌...، و وسطش بگو ک ازت متنفرم (یا هر احساسی ک داری ) چون وقتی باهام فلان رفتار رو کردی یا فلان حرف رو زدی ،رفتارت یا حرفت  باعث شد من فلان احساس بد رو نسبت ب خودم داشتم، باعث شدی خودم رو اینجوری و اونجوری ببینم و هر چبزی ک آزارت داده، کم کم ک اینها رو شفاف کنی ک دقیقا چ اتفاقی برات اتفاق افتاده، بعد میتونی خودت رو از آنچه ک برات اتفاق افتاده جدا کنی، یعنی بگی درسته ک تو خیلی عوضی بودی و رفتارت خیلی زشت و بد و ... بود ولی رفتار بد تو ارزش و احترام و شرافت من رو پایمال نمیکنه و من خودم رو بخاطر ارزشم دوس دارم و ... و بگی ک ن تو ن هیچکس دیگ بخاطر هیچ رفتار بدی نمیتونین ارزش منو لگدمال کنین و .. و این خودمم ک تصویر ارزشمند و دوست داشتنی رو از خودم میسازم و اجازه نمیدم رفتار بد تو یا هرکس دیگ روی تصویر ارزشمندی ک از خودم دارم اثر منفی بذاره و ...، و اقتدار رو بازپس بگیر

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ببین همه این راهکار هایی که میگی درسته ولی بعید میدونم برا من جواب بده

تو انجام بده، بعد نتیجه هر چی بود بیا اعلام کن 

پیشاپیش در مورد کاری ک انجام نداده ای قضاوت نکن و خودت رو مایوس نکن.

شب توی خصوصی بهت پیام میدم سوال دارم ازت

اوکی

درست میگی چشم🌺

بی بلا🌺