2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدمی زاد اگر بخواد جنایت کردن و ظلم کردن رو برای خودش توجیه کنه، تا مرز هیتلر شدن میتونه پیش بره.بید ...

حالا کی خواست جنایت بکنه؟😂

میگم که جنایت های فرخ قابل درک نبود

آدم بخاطر بی توجهی دیگران که دست به جنایت نمیزنه

حالا کی خواست جنایت بکنه؟😂میگم که جنایت های فرخ قابل درک نبودآدم بخاطر بی توجهی دیگران که دست به جن ...

من با حرفات و تاپیکات احساس کردم توی ذهنت داری با فرخ همزاد پنداری میکنی،تو ذهنت داری ب فرخ حق میدی بابت جنایتهاش تا بعدش بتونی ب خودتم حق بدی برای جنایت کردن😉

بازی ذهنت رو اینجوری درک کردم

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من با حرفات و تاپیکات احساس کردم توی ذهنت داری با فرخ همزاد پنداری میکنی،تو ذهنت داری ب فرخ حق میدی ...

نه اتفاقا برعکس 

میگم فرخ حق نداشت بخاطر یه بی توجهی دست به این همه جنایات وحشتناک بزنه 

نه اتفاقا برعکس میگم فرخ حق نداشت بخاطر یه بی توجهی دست به این همه جنایات وحشتناک بزنه

خوبه.

فرخ بیمار روانی بود، سادیسم داشت، ی بیمار روانی سادیسمی از نظر خودش هر غلطی میکنه درست و بجاست.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خوبه.فرخ بیمار روانی بود، سادیسم داشت، ی بیمار روانی سادیسمی از نظر خودش هر غلطی میکنه درست و بجاست.

آره دیگه اون مریض بود 

خودشیفته و ضداجتماعی هم بود 

مثل اون دختره که من میخواستمش

آره دیگه اون مریض بود خودشیفته و ضداجتماعی هم بود مثل اون دختره که من میخواستمش

ادمای اینجوری ارزش هیچی ندارن بخدا، ارزش هیچی،باید بذاری تو دنیای کوچیک خودشون تنها بمونن، اون دختر ب گرد پای معصومه هم نمیرسه، حتی ب گرد پاش.

منم باهات موافقم، آدم هررررچقدرم از یه نفر خوشش نیاد و جوابش منفی باشه باید ب طرف مقابل فرصت حرف زدن بده و کاری نکنه ک اون آدم بخاطر حرفایی ک نتونسته بزنه هی تو خلوت خودش اون حرفا رو هزااااران بار تکرار کنه و برای خودش تخیل کنه و هی نتونه ب نتیجه برسه، حتی وقتی جوابت منفی هم هست باید ب طرف مقابل فرصت بدی حرف بزنه و کمکش کنی پرونده ات رو بتونه ببنده، ن ک هی روش گیر کنه صرفا بخاطر حرفهای نزده ! 

ولی خودتم میدونی همه آدما مثل هم نیستن، قلب همه آدما ب اندازه هم مهربون و بااخلاق نیس، از این بشر بگذر و این درس رو بیاموز ک دیگ هیچوقت خودت رو درگیر کسی ک اخلاق نداره و قلب کوچیکی داره نکنی و الکی ب وجود باارزش خودت رنج تحمیل نکنی.

ادمای اینجوری ارزش هیچی ندارن بخدا، ارزش هیچی،باید بذاری تو دنیای کوچیک خودشون تنها بمونن، اون دختر ...

آره درسته آدمای کوچیک و بی ارزشین 

آدمی که اجازه نده باهاش حرف بزنی از سگ کمتره 

قبول دارم 

دارم سعی میکنم از کنارش بگذرم و دیگه بهش فکر نکنم 

آره درسته آدمای کوچیک و بی ارزشین آدمی که اجازه نده باهاش حرف بزنی از سگ کمتره قبول دارم دارم سعی می ...

آفرین، درستش همینه.

میدونی چیه؟ ما فقط تا زمانی میتونیم ی نفر رو دوست داشته باشیم ک اون ادم ارزش و احترام ما رو لگدمال نکنه، یعنی ب محضی ک ی آدم ما رو کوچیک کنه و بهمون حس بی ارزشی بده، دیگ عشق و دوست داشتنی نسبت ب اون آدم نداریم، و این از اراده خداونده، چون ذات آدمی شریف و والامقامه، خداوند روابط بین انسانها رو جوری طراحی کرده ک ب محضی ک ی آدم ارزش و احترام و شکوه یه انسان دیگ رو پایمال کنه از چشم اون آدم بیفته و دیگ مهر و محبتی از قلب اون ب سمتش جاری نشه، در نهایت همه ی ما متعلق ب قلبی هستیم ک ما رو همون جوری ک هستیم دوست داره و  در نهایت همه ی ما از کسی ک برای جا شدن تو قلبش لازم بوده خودمون رو کوچیک کنیم با پای خودمون دور میشیم و تنهاش میذاریم....آره اینه قصه ی دوست داشتن🌷🌹✨ 

اما نیابد از کسانی که به ما ظلم کردن گذشت کنیم درسته؟

وقتی اقتدارت رو در برابرشون بازپس بگیری و از زخمی ک بهت زدن شفا پیدا کنی ، خودبخود ازشون عبور میکنی و نفرتها ب عدم میپیوندن...

ب خودت فرصت التیام و شفا بده...بعدش نوری ک بهت میتابه چنان در صلح با خودت فرو میری ک اصلن با ظالمان زندگیتم سر جنگ نداری...

ب خودت فرصت بده تا اون موقع، خشم خودت رو بپذیر و بابتش احساس شرم نکن... بخشش یک فرآینده ن یک اتفاق...