2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم نمیزارن لباس نو هاتون رو بپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 80 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برعکسه شوهر منتعریف میکنه یه کت شلوار داشتم ذوق پوشیدنش داشتم انقدر گفتن صبر کن عید... کوتاه شده بود ...

آره خب اینم هست یک سری آدما هم نتیجه برعکس داره توشون

مثلا همسر خود منم چون تو بچگی هرچی میخواسته نمیخریدن براش الان به صورت افراطی برای دخترم همه چی میخره و این تو تربیت من خیلی خلل ایجاد کرده

دقیقا خدا لعنت کنه اینجور مرد ها رو بخدا منم خریدنی چند بار بهش گفتم یه چیز ارزون باشه که همه جا بپو ...

عیب نداره اگه میتونی بزن به بیعاری خودتو.

اگه اخلاقِ شوهرت دستت اومده که زیاد غر میزنه و تو هم ادمِ دل نازکی هستی تمرین کن به بیعاری.

من قبلا از یه حرفای شوهرم ناراحت میشدم تازه گریه هم میکردم الان پوست کلفت شدم تازه میخندمم.یا بخوام جوابشو بدم با خنده های بیعاری جوابشو میدم بدونه نتونسته ناراحتم کنه😁😂😂

خدای مهربونم سیپورت
شوهرت خیلی خیلی گوه خورده عزیزدلم یکی دوبار تو روش وایسا به خانواده شوهرت و خودتم بگو که چیا میگه به ...

همون بهش گفتم اینو به خانوادت بگو ک نمیزاری من لباسمو بپوشم 

میدونی مامانش خیلی خسیسه اصلا با اینکه دارن ولی انقدر لباس های زشتی می پوشه خواهرش هم از مامانش بدتر با اینکه ۱۶ سالشه دخترای الان چجور تیپ میزنن اون مثل کودن ها

همون بهش گفتم اینو به خانوادت بگو ک نمیزاری من لباسمو بپوشم میدونی مامانش خیلی خسیسه اصلا با اینکه د ...

اصلاااا برات مهم نباشه هرکاری که دلت خواست و انجام بده وقتیم دنبال دعوا و مرافه بود اصلا باهاش چشم تو چشم نشو خودتو مشغول یکار دیگه کن کلا کم محلش کن 

ن اتفاقا مایو هم بگیزم برم مهمونی میگه مایوتو بپوش ببینن 

ولی مشکل من اینه ک خسیسه بزار بگیره نزاره بپوشم نمیگیره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید