2777
2789
سلام ممنونبله خدارو شکر خیلی برکت توی زندگیم حس میکنمشوهرم حقوقش بعداز کسر دست مزد کارگر (که ۱۳۰۰میگ ...

رویاجان بنظرم یه پیج یا کانال بزن یا حتی تو با سلام خوراکی هایی که تعریف کردی درست میکنی رو بفروش 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
رویاجان بنظرم یه پیج یا کانال بزن یا حتی تو با سلام خوراکی هایی که تعریف کردی درست میکنی رو بفروش

سلام 

اسمم زینب 

آره فکر خوبیه 

به سرم زده توی مغازه پایین خونمون سبزی مارکت باز کنم وبیشتر مواد رو با مادرم وزن عموم درست کنم

ما صنایع دستی هم داریم 

البته مادرم میبافه 

چادرشب ودستمال وحوله وسفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام اسمم زینب آره فکر خوبیه به سرم زده توی مغازه پایین خونمون سبزی مارکت باز کنم وبیشتر مواد رو با ...

چقدر بهت افتخار میکنم دختر

از نظر من تو پتانسیل درامدزایی خوبی داری

مغزت خلاقه

ببین نمیتونی یه قسمتی کنار باغی جایی درست کنین و تبدیل به بومگردی کنین؟این روزا توی اپلیکیشن هایی مثل جاجیگا و جاباما بخش های بومگردی بشدت پرطرفداره

من هرشهری برم و امکانش باشه واسم

قطعا بومگردی رو بجای هتل و جاهای لاکچری انتخاب میکنم

یه جایی گیلان رفتیم یه روستایی

یه خانومی یه بخش از حیاطشون رو بومگردی کرده بود

غذا هم میداد و انقدرررر مسافرش زیاد بود و ماشالله درامدش عالی شده بود یه بخش دیگه از حیاط رو هم داشتن میساختن

انقدر کارش زیاد شده بود اقوامش هم میومدن کمکش و بهشون پول میداذ

یعنی برای بقیه هم درامدزایی کرده بود

دولت هم بهش وام داده بود 

اینجوری میتونی محصولاتتو هم راحت تر بفروشی

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام اسمم زینب آره فکر خوبیه به سرم زده توی مغازه پایین خونمون سبزی مارکت باز کنم وبیشتر مواد رو با ...

یکی از اقوام ما از پنجاه سال پیش روستا هستن 

البته جلوی خونه باغ بزرگی دارن ک خیلی ارزشمنده

و حیاط فوق العاده بزرگی دارن

ولی باور کن زن خانواده هرگز یک قدم برای درامدزایی برنداشت 

گاو و گوسفندا رو با کلی غرغر رفت فروخت

باغ ک پرههه میوه بود رو قطع کرد و فقط گردو کاشت ک گردو خیلی سال طول میکشه ثمر بده 

دار قالی رو جمع کرد

گفت من دام زندگی لوکس میخواد

الان همسرش فوت شده و خودشم بخاطر عدم فعالیت صد تا بیماری گرفته اعم از چاقی و‌دیابت 

اخیرا در شرف الزایمر گرفتنه متاسفانه

همشم بخاطر بی تحرکی

دختراش ک الگوشون مادر بود هم بی هنر بار اومدن متاسفانه

خلاصه ک تاجایی ک میتونی فعالیت داشته باش و درامد زایی کن

هم جسمت بهتر میشه هم حال دلت و روحیت

بچه هاتم بهتر پرورش پیدا میکنن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عزیزم معمولا تو این قرعه کشیا یه بازه زمانی انتخاب میکنند و یک روز و چند ساعت رو بعید میدونم قبول کن ...

البته خب فرمایش شما هم درسته اما معمولا اون کسی اولین نفر وامو برمیداره مسئولیت بقیه رو دوش خودشه  و اگر کسی پرداخت نکنه موظفه جاشو پر کنه

اما من کلا با قرعه کشیه نقدی مخالفم

بنظرم برمبنای طلا یا سکه بذارن بهتره

برای مثال ۱۰ نفر میشن قراره ربع سکه بدن

یه سکه فروشی رو ملاک قرار میدنو میگن هر ماه اوله ماه ساعت ۱۲ ظهر زنگ میزنیم قیمت ربع سکه رو میپرسیم

مثلا اون تایم نوبته منه قیمت ربع ۲۰ میلیونه نفری ۲تومن میدن ربع میخرن برام

ماهه بعد اون تایم و ساعت ربع سکه میشه ۱۸ میلیون نفری ۱۸۰۰ میدن

یا میشه ۲۵میلیون همون بین ۱۰ نفر تقسیم میشه 

اینجوری ارزش پول اولین نفرو اخرین نفر برابره و عادلانس

بعد یه سوال دیگه ببخشید،😁😁وام یه میلیونی که بگیری فرداش تسویه کنی پس فرداش میتونی دو میلیونی بگیری ...

۱۴روز فاصله بیفته

مثلاً امروز وام گرفتی فردا تسویه باید ۱۴روز بگذره تا وام بعدی برات فعال بشه 

یا نگه دار ۱۴روز بعد تسویه کن و بلافاصله وام بعدی رو دریافت کن

سلام ممنون عزیزم لطف دارین

الان هدف ساخت مغازه داریم با برادرشوهرم بعد تمام شدن مغازه

انشاالله هدف بعدی ساخت ویلا هست بدونم بوم گردی 

توی روستای ما یه ویلا هست به اسم سروزربین توی اینترنت وبقیه فضای مجازی بزنین میاره  آقاوخانم هردواستاد دانشگاه هستن کل تابستان مسافر دارن شبی۳ونیم اجاره میدن .مامانم اونجارو نظافت میکنه منمآخرهفته میرم بهش کمک میکنم کلی آرزو میکنم ویلای خودمو بسازم البته من به خاطر این که باری ازدوش مادرم برداشته بشه میرم کمکش میکنم دوستان فکرنکنن که دست مزد میگیرم

سلام ممنون عزیزم لطف دارینالان هدف ساخت مغازه داریم با برادرشوهرم بعد تمام شدن مغازهانشاالله هدف بعد ...

خدا قوت بهت 

انشاالله خدا کمکت می‌کنه این‌جوری که هوای مادرتوداری

سلام سلام.

همگي اول سالم باشيد و بعد پر رزق و روزي.

خوشگل ها من ٢ گرم شمش خريدم ديشب آخر وقت.

از مهر گلد

الانم دارم ميجورم با بقيه پولم ببينم چي بتونم بگيرم.

حالا يك سوال دارم از اونايي ك به ارز وارد هستن.من دو تا سفر واجب و حتمي بعد عيد دارم.الان پول دستمه و درامد

ماهاي اينده من هست

دلار بخرم يا ارز همون كشور رو؟البته ميشه اونجا دلار هم خرج كرد.

💕

سلام ممنونبله خدارو شکر خیلی برکت توی زندگیم حس میکنمشوهرم حقوقش بعداز کسر دست مزد کارگر (که ۱۳۰۰میگ ...

رویا جون عزیزم میشه در مورد مدیریت خورد و خوراک و لباس و صرفه جویی تو مصرف آب برق گاز برامون حرف بزنی؟ شما عالی هستی واقعا لذت میبرم من