2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم نمیزارن لباس نو هاتون رو بپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 80 پست

بهش بگو ۱۸۰۰ هم پوله آخه؟

الان پالتوی ۱۸ تومنی هم نرماله خریدنش، خیلی لوکس و ویژه نیست،چه برسه کاپشنی که شما میخری روزمره استفاده کنی

اینجوری که اب هم نمیذاره بخوری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ولا چی بگم منم بودم ناراحت شدم خو بگو من الان ذوقش دارم ک بپوشمش شاید فرصت مهمونی نباشه زمستون امسال دیگ  پس کجا باید بپوشمش  ممکنه بعدا دلم بزنه

شوهر من کار نداره کلا نمیدونی کدوم نو کدوم کهنه ولی بدش میاد از لباسی ک چاق نشونم بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی این نشات از کودکیش میگیرهتو کودکی های ما همیشه لباس نو واسه مهمونی بودلباس نو رو باید تو کمد ...

برعکسه شوهر من

تعریف میکنه یه کت شلوار داشتم ذوق پوشیدنش داشتم انقدر گفتن صبر کن عید... کوتاه شده بود عید😂

حالا هرجا بریم میخواد همون لباس نوعه مهمونی رو بپوشیم من و بچه ها😑

اصلا درک نمیکنه هر لباسی مناسب یجاییه

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
من راضی ام کاپشن ۵۰۰ هزاری بخرم بدونِ غر زدن تااینکه کاپشن ۲ ملیونی با غر زدن.ولی خیلیا بی عارن،عین ...

دقیقا 

خدا لعنت کنه اینجور مرد ها رو 

بخدا منم خریدنی چند بار بهش گفتم یه چیز ارزون باشه که همه جا بپوشم بخدا بارها گفتم 

ولی ارزون چیزی نبود 

حالا من یه چادر خریدم 1600. گذاشتم برا مجلسی جایی. هر سری چادر قدیمیمو می‌پوشم شوهرم میگه چرا چادر ج ...

میدونی خیلی بخدا ناراحتی داره 

توی بچگی ها مامانم بهم میگفت اینو نپوش بمونه نو فلان بهمان 

الان شوهرم میگه یخ بزن توی زمستون ولی حق نداری اینو بپوشی بزار برای مهمونی 

آخه انگار خیلی آدم اهل رفت و آمدیع