2777
2789
مگ نمیگن مردا تعهد سرشون نمیشه راسته ینی همشون اینطورن؟

نه بابا اتفاقا کسی که اهل زندگی باشه همچین غلطی نمیکنه

کسی نگران میشه که کم گذاشته برا زندگیش یه شرایطیم داریم که کم نذاری طرف جفتک بندازه اونم که مورد اوله 🌹🙃

به این‌که تو زیباتر باشی و عالی تر نیست 

به اینه که تو انتخاب همسرت بودی و یه مرد واقعی جز همسرش هیچکسو زیباتر نمیتونه ببینه 

پس احتیاجی به استرس نیست 

توی این دنیا همیشه زیباتر هست همیشه بهتر هست 

باید ببینی به چشم کی زیباتری که جز تو زیباتر براش وجود نداشته باشه 

مردی که از عشق خودش از زن خودش کسای دیگه رو زیباتر ببینه به درد نمیخوره 

این درمورد خانمها هم هست 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما خودت زیبایی خیلی

از من زیبا تر همیشه وجود داره گلی 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

امشب عروسی بودیم زنا و مردا اخرش مختلط 

اصلن شوهر من نیومد داخل سالن با چندتا رفیقاش نشستن دم در پیش پیرمردا 

هزارتا دختر خوسکلم رد میشد محل نمیدادن 

اونا که خواستن فیض ببرن هم اومدن داخل 

اینطوری میبینم دلم قرص تر میشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
ینی مرداهم تعهد سرشون میشه؟

معلومه که میشه 

اگر آدم درستی یار خودت کرده باشی میتونی با خیال آسوده باهاش کاباره بری و مطعن باشی ذره ای خطا نگاه نمیکنه 

زن و مرد نداره ، ادمش نادرست باشه تعهد سرش نمیشه.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اخه میگن مردا تعهد ندارن و سرشون نمیشه

همه که اینطور نیستن 

تو نی نی سایت اینطوره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
پس مردان متعهد هم وجوددارن؟

متعهد رفتاری نباید باشه قلبی باید باشه 

این که ما از کسی بخواهیم به ما متعهد و وفادار باشه اصلا خوب نیست 

این که یه نفر قلبا بهمون وفادار و متعهد باشه قشنگه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

حتما خودت خیلی زیبایب

نه والا معولی  همه منم 

شوهرم اعتقادادتش و خط قرمزهاشو داره 

البته اینم بگم رو منم گاخی حساس میشه نمیزاره خیلی باز و ازاد بگردم منم رعایت میکنم 

همونطور کخ اون رعایت میکنه