2777
2789

شربت دکسترومتورفان میدم به پسرم، دیروز رفتیم دکتر مسافت طولانی و شب موندیم، دو دوز دارو رو ندادم صبح و شب باید بخوره، الان وقت داروشه مشکلی نداره؟ اخرای شربت هم هست

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمم نیست هروقت بدیانتی بیوتیک که نیست

مشکلی که ایجاد نمیکنه؟ آخه بعضی داروها حساسن بعد از یه مدت مصرف نکنی باز بخوای بخوری ممکنه مشکل درست کنه البته فکر کنم این شربت شامل اون موارد نشه ولی من خیلی حساسم 😄

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
بچه ات خوب شد با دکسترمتورفان سرفه اش خشک بود یاخلطی

بهتر شد، در کنارش دوتا اسپری بینی به همراه بخور سرد هم استفاده میکنم، به علاوه اینکه تو سرما بیرون نمیریم اگر بخوام ببرمش حتما ماسک میزنم براش که باد سرد به ریه هاش نره،چون سرفه رو تشدید میکنه

4 سال

کدوم احمق برات نوشته اینو من دخترمو که شش سالشه بردم دکتر گفتم سرفه داره بهش این شربت رو دادم گفت حتما با تجویز شمسی خانوم بهش دادی میدونستی چقدر پیش اومده بچه دوراز جون باخوردن این شربت از خوابش بلندنشده زیر ۱۲سال ممنوعه بهش شه شربت دیگه داد عالی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
کدوم احمق برات نوشته اینو من دخترمو که شش سالشه بردم دکتر گفتم سرفه داره بهش این شربت رو دادم گفت حت ...

متخصص اطفال داده عزیزم روش نوشته زیر 4 سال فقط با تجویز پزشک داده بشه

متخصص اطفال داده عزیزم روش نوشته زیر 4 سال فقط با تجویز پزشک داده بشه

نه دکتر به من گفت خطرناکه تازگیا اینو فهمیدن مثل دیفن هیدرامین اگرخواستی اسم دارویی که به ماداد رو بدم آب رو آتیشه

نه دکتر به من گفت خطرناکه تازگیا اینو فهمیدن مثل دیفن هیدرامین اگرخواستی اسم دارویی که به ماداد رو ب ...

ای بابا،من دو سری بهش دادم با اختلاف یک ماه،با تجویز متخصص اطفال،سرفه هاش خداروشکر خوب شده با رعایت چیزایی که گفتم، گفت اگر خوب نشد بیا براش اسپری دهانی بدم 

ای بابا،من دو سری بهش دادم با اختلاف یک ماه،با تجویز متخصص اطفال،سرفه هاش خداروشکر خوب شده با رعایت ...

اون شربت فقط برونشیت رو بازمیکنه واون تایم سرفه نمیکنه شما باید درمان کنید نه اینکه درد رو مخفی