2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدید

65 بازدید | 15 پست

سلام من کلاس ششم هستم برای بار اول می‌خوام برم اعتکاف جز اینا چیا ببرم خاهشا بگید؟

ملحفه ، پتو ، شانه ، جانماز ، مفاتیح ، دفتر ، لیوان شیشه ای ، خودکار ، استامینوفن ، حوله ، مسواک ، نمک ، چادر ، پیشدستی ، پلاستیک ، قاشق ، چنگال ، چاقو ، بالش ، دستمال کاغذی ، لباس ، تسبیح ، کرم ، کش مو ، ساعت ، دستمال مرطوب ، پونه ، بالم لب ، دمپایی ، چراغ قوه ، قمقمه ، قهوه ، چسب زخم ، میوه خشک ، خوراکی ؟

شارژر هم ببر چیزی خوسی زنگ میزنی واست میارن

التماس دعا

اصفهانی؟ کدوم مسجد میری؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

ماشالله خودت همچی‌ گذاشتی دیگ چی بگم

،،التماس دعا. من تاحالا نرفتم تجربه ندارم

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره