2777
2789
عنوان

خانمای سر زبون دار کمکم کنید لطفا😉موضوع:خواهرشوهر😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 82 پست

به نطرم به روت نیار یکم میخواد رو اعصابت راه بره😁تو بیخیال باشه خیلی ریلکسسسسسسس بذار با آرامش تو ماتحتش بسوزه😒

پرسید حضورش به چه ماند ؟ گفتم  مانند آدمی در غربت 🥲که به زبان مادری ات سخن میگوید❤️   میگم خدایا اگه قراره این 👤👩‍❤️‍💋‍👨برا من نباشه🥲 نباشه پس همو بهتره پیش تو باشه😒⚰️🕯🥀😐والا😂       به قول فروغ فرخزاد 🤍من قربان مردمک های بی قرار چشم‌هایت بروم، قربان غم و شادی‌ات بروم، تو چه هستی که جز با تو آرام نمی‌گیرم  حتی جای پایی از تو در خاک برای من کافیست🥲🥹❤️ https://harfeto.timefriend.net/17293677314543  اگه از حالم بپرسن این روزا همینقدر بگم که  وجودم پر درده تنم بی جون و قلبم خسته اس پر از اضطرابم از این سرنوشت نامعلوم ازین راهی که انتهای هیچ چراغی روشن نیست پر از سیاهیه راهی که هر بار منو زمین میزنه ولی باز من بلند میشم چشمامو میبندم و میخندم حتی با قامت خم با چشای خیس و دلی پر غم 🖤 بمونه یادگاری از روزایی که جز قوی بودن راهی نداشتم  ...  دوست خوبم اگر چشمت به این نوشته های من خورد تنها چیزی که ازت میخوام اینه برام دعا کنی برای خودم زندگی و آرزوهام 💚میدونی آخه من به دعا با دل پاک شما خیلی اعتقاد دارم لطفا تو دعاهات منو فراموش نکن 🙏🏼 الهی که تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیازی نیست هیچی بگی اصلا عکس العملی جز یه لبخند نداشته باش چون خودش که میدونه شبیه شماست همین بسشه ...

😃اره راست میگه به خدا من اصلا برام مهم نیست چون باباشم قشنگه ولی زورم میاد از حرفش.

💞بارانم💞شرمنده ام که بی تو نفس میکشم هنوز😢
😂😂😂😂 بگو خب بچه یا پدرش میره یا به مادرش.حالا شکر خدا که به لمه ش نرفته!!!😆😆😂😂😂

وای عالی بود 😂😂😂😂

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
2803
بگو قیافه مهم نیست  پیشونی نوشت مهمه که دعا میکنم حتما مثل شوهرم باشه تا زن و زندگی خوبی نصیبش ...

عالی بود...حتما بهش میگم

بهترین جواب اینه عهههههه راست میگی؟همه میگن شکل خودته ولی تو اینجوری میگی من خیلی خوشحال میشم ...

ایول ..اینم عالی بود..مرسی گلم

2804
عزیزم داداش ندارم.سر پسر اولمم همین مسخره بازی رو در اورد هی اسم پسرم و به اسم شوهرم +کوچولو صدا میز ...

بنظر من اینبار گفت با شوخی بگو خوبه به باباش رفته به عمه اش نرفته

یبار دهنش رو گل بگیر 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
وای ول کنید توروخدا این چیزای پیش پاافتاده رو.. بگو باشه اون دوتا شبیه منن این یکی از خدامه شبیه شوه ...

به خدا من اصلا برام مهم نیست قیافش به کی بره ولی بحث خواهرشوهره و پوز زنی😉

2805
😂😂😂😂 بگو خب بچه یا پدرش میره یا به مادرش.حالا شکر خدا که به لمه ش نرفته!!!😆😆😂😂😂

😂😂😂دمت گرم ..با حال بود .جواباتون و حفظ میکنم شبی یکیشو بهش پاتک میزنم

2801