2777
2789
عنوان

امتحان های دانشگاه بابامه

119 بازدید | 7 پست

امروز بالاخره اقرار کرد درس خوندن افسردگی میاره

البته که سرکار میره خسته میشه بعدشم باید درس بخونه من خودم کنکوریم و قبلش اینطوری بود مگه درس خوندن چیه که اینقدر شکایت داری؟ راست میگی ی روز بیا جای من کار کن

ولی تو این بازه اصلا بهم گیر نمیده درکش بیشتر میشه که درس خوندن خیلی سخته

کاش همیشه ازشون امتحان میگرفتن😂😂😂

خیلی خوبه

شوهر منم امتحان داره ای میچسبه 

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

پدرتون دانشگاه میرن؟

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله

ارشد یا دکتری؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
ارشدبابام تقریبا سنش بالاستقبلا به دلایلی واحد هاش حذف شدن و نتونست ارشد بگیره اما تو سن 50 سالگی دو ...

افرین بهش خدا قوت