2777
2789
عنوان

این همه بدگویی از شوهر این همه نفرت از مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 30 پست

من موافقم و همیشه میگم هی نگید خانواده شوهر خانواده ی شوهر... نگید شوهرم ال بل... ولی واقعا هستند کسایی هم ک واقعا مورد ظلم شوهر و خانواده شوهر قرار گرفتن اینا قضیه شون فرق داره با اونی ک دنبال حرفه و برا یه رفتار خانواده شوهر قشقرق راه میندازن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موافقم و همیشه میگم هی نگید خانواده شوهر خانواده ی شوهر... نگید شوهرم ال بل... ولی واقعا هستند کس ...

بله کاملا موافقم،،ولی خدایی قبول دارید این همه بدگویی دیگه قابل درک نیست؟راستش رو بخواین من حس میکنم خیلی از این اختلافا بیشتر بخاطر حساسیت زیاد عروساست،،و اینگه از اول با دید گارد گرفتن میرن تو زندگی

ای کاش اینطوری نباشه باور کنید همه مادرها شادی بچشونو میخوان گاهی باید درک کنیم ک اونها برا نسلهای ق ...

ابنا رفته تو فرهنگ و نوع نگاه همه ی ما

بچه ها از همون بچگی می‌فهمن محبت با محبت فرق داره اگه دایی پول بده مهربونه ولی عمو پول بده کم داده

ب نظرم ریشه تو بچگی و نگاه مهمون داره 

و الا اینجا میگن مادرشوهرم میخاد بیاد همه میگن وای دکش کن ،بگو مریضم یا چه مفت خوره ولی تاپیک دیگه بگه مادرم داره میاد میگن چشمت روشن ،خوش بگذره ،

تهش هم بگی چرا ؟! میگن تو عروسی ما اومد مثلا جلو دوربین راه رفت ازش خوشم نمیاد یا فلان رژ رو برام نگرفتن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم همیشه میکم که ممکنه همین عزوسها که دارن از خانواده شوهر بد میکن و فحش میدن عروس خودتون باشه البت ...

ما دنبال ی عروسیم بخوبی شما. دوربرت سراغ نداری؟😁

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

حرفتون درسته اما زمانی که نگید " همه" 

بله اکثر تاپیک ها متاسفانه همینه و جالبه که اکثرشون هم ادعا دارن مظلوم و ساده هستن و گیر خانواده ظالم افتادن،برام قابل درک نیست این همه نفرت و مهمتر از اون این همه الفاظ زشت و ناپسند رو یه خانم به کار ببره و عجیب که یه عده هم تشویقشون میکنن

بله کاملا موافقم،،ولی خدایی قبول دارید این همه بدگویی دیگه قابل درک نیست؟راستش رو بخواین من حس میکنم ...

بله تا حدی درسته ولی همینم نمیشه به همه ی عروسا نسبت بدیم...یه وقت واقعا مقصر عروسه یه موقع هم خانواده ی همسر 

...

گاهی واقعا بعضی تاپیکا رو میخونم می‌بینم عروس واقعا بهش ظلم شده و بر عکس هم زیاد دیدم ک عروس خیلی پرتوقع هست متاسفانه و رس خانواده ی شوهرشو کشیده و باز با این حال نقش مظلومو بازی میکنه

حرفتون درسته اما زمانی که نگید " همه" بله اکثر تاپیک ها متاسفانه همینه و جالبه که اکثرشون هم ادعا دا ...

بله درسته راستش این همه بکار بردن ی اشتباه رایج شده منظور از اکثرا هست و بله کاملا درست میگید،،،من اونهایی ک نظر میدن و نفرین میکنن برام جالبترن راستش چطور وقتی دوجانبه ندیدن و نشنیدن اینطور راحت قضاوت میکنن

ما دنبال ی عروسیم بخوبی شما. دوربرت سراغ نداری؟😁

ممنونم عزیزم از نگاه زیبات

فدات شم والا باید اطراف خودتون بگردین به رفتار خانواده اش دقت کنید 

پسر خاله شوهرم عقد کرد پدر عروس خانوم خیلی عالی هست اما مادرش یک جوری با همه تو زندگیش دعوا داشته دختر هم دقیقا متاسفانه مثل مادرشون بود خاله شوهرم خیلی ناراحته میگه همه جا تعریف خانواده اش رو میکردن بعد از عقد رفتارهای مادر عروس رو دیدیم 

کاملا رفتار هم پدر هم مادر رو زیرنظر بگیرین 

خیلی ها بیشتر به پوشش دخترخانوم ت‌وجه میکنند یا زیباییش 

اما هیچی جای اخلاق رو نمیگیره

ابنا رفته تو فرهنگ و نوع نگاه همه ی مابچه ها از همون بچگی می‌فهمن محبت با محبت فرق داره اگه دایی پول ...

نه عزیزم ریشه در رفتاری داره که خانواده شوهر باهامون داشتن،مثلا مادرم وقتی میومد خونمون مادرشوهرم بدو بدو میومد و نمیزاشت مادرم بچمو بغل کنه،نمیزاشت دو کلمه با مادرم تنها حرف بزنم ،یابه پسرش میگفت مادرشو ببر برسون این که نمی‌خواد شام بمونه ،یا یه شب رفتم خونه مامانم موندم صبح که برگشتم فوری اومد دادو بیداد راه انداخت که چرا شب اونجا موندی،یا تمام مناسبتا توقع داشت بریم خونشون در صورتیکه هر روز ما رو میدید،یا وقتی مادرم تو بیمارستان فوت شد خواهرشوهرم ساعت۳صبح اشتباهی بهم پیام داده بود که مادر فلانی هم بالاخره مرد

نه عزیزم ریشه در رفتاری داره که خانواده شوهر باهامون داشتن،مثلا مادرم وقتی میومد خونمون مادرشوهرم بد ...

خب عزیزم همون مادرشوعرت هم قربانی این نگاه از بچگیش هست نمی‌گم ک عروس ها بدن میگم این مدل رفتار از کی ریشه تو نوع نگاه ما دارع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه عزیزم ریشه در رفتاری داره که خانواده شوهر باهامون داشتن،مثلا مادرم وقتی میومد خونمون مادرشوهرم بد ...

عزیزم ماهم میگیم هستند کسانیگه ایراد از مادرشوهره ولی باور کنید همین بدها هم بخاطر افکار پوسیده و سن زیادشون هست و شاید حساسیت شمارو ک دیده بیشتر انجام میده اگر‌از همون اول کمی نرم بگیرید باهاش شاید همه چی بهتر بشه میدونید زنها ب پسرانشون خیلی وابستن غالبا و مدام میترسن ک عروس اونهارو کامل جدا کنه مهر و توجهشو

عزیزم ماهم میگیم هستند کسانیگه ایراد از مادرشوهره ولی باور کنید همین بدها هم بخاطر افکار پوسیده و سن ...

از همون اول نرم گرفتیم که این شد وضعمون،تا آخرشم به همین روال میرم چون مادرم همیشه میگفت احترامشونو نگه دار، ما طوری تربیت نشدیم که بی احترامی کنیم ولی خب تو دل آدم همیشه یه چیزایی می مونه،