2777
2789
ایشالاهرکی میخوره کور شه

امیدوارم روزی برسه آنقدر قلب مهربانی داشته باشید که واسه هیچکس همچین آرزویی نکنید حتی به شوخی💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

هایپ😂😂و چیپس و ماسموسیر تا بوش کنی نمیتونی بخوری باید بندازی بالا😂 یهو قورت بدی

اصلا اون سوزشی که توی مری ایجاد میکنه تا توی معده بره خودش مثل مردن میمونه چ برسه بخوای مزشم کنی😂

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا اون سوزشی که توی مری ایجاد میکنه تا توی معده بره خودش مثل مردن میمونه چ برسه بخوای مزشم کنی😂

مزش فقط وقتیه ک تو گلوته وگرنه بره پاین نمیفهمی اونم از پیک سوم ببد اصلا بوشم کنی نمیفهمی 😂 بیشتر با دلستر سیب میخورن ک مزش کلا میپره ولی اثرش میمونه

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
نمیتونی بفهمیمزه و بوش فرقی ندارهکارایی که میتونی بکنی اینه که دستساز و سگی نخوریاز جای معتبر و برند ...

آخه برندها هم تقلبی شدن الان. الکی اسم میزنن روش

چته وحشی؟😂

ولشکن این ساندیس خور و عرزشی هارو فک میکنن هرکی عرق بخوره  از خدا دوره و بی خداس فک میکنه این با این دل سیاهش پیش خدا بنده نمونس

ولشکن این ساندیس خور و عرزشی هارو فک میکنن هرکی عرق بخوره از خدا دوره و بی خداس فک میکنه این با این ...

اره دقیقا. من خودم گیاهخوارم(وگن)، الان به همین عرزشی بگی گوشت نخور بخاطر حیوانات، کلی مقاومت می‌کنه و فحش میده. بعد دم از انسانیت هم میزنن.همشونم کلی صیغه میشن واسه مردها😂

اره بابا ادم مهم دلشه ن ک چادر و پوشیه و نماز و قران شاید باورت نشه من چادری بودم و از خدا دور از وقتی چادرمو برداشتم و سبک زدی خودمو میرم خیلی ب خدا نزدیک شدم باهاش رفیق شدم. خدا بندشو هرجور ک باشه دوست داره مهم اینه ک  طرف از زندگیش راضی باشه و ب خدا نزدیک شه