امیدوارم روزی برسه آنقدر قلب مهربانی داشته باشید که واسه هیچکس همچین آرزویی نکنید حتی به شوخی💚
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولشکن این ساندیس خور و عرزشی هارو فک میکنن هرکی عرق بخوره از خدا دوره و بی خداس فک میکنه این با این ...
اره دقیقا. من خودم گیاهخوارم(وگن)، الان به همین عرزشی بگی گوشت نخور بخاطر حیوانات، کلی مقاومت میکنه و فحش میده. بعد دم از انسانیت هم میزنن.همشونم کلی صیغه میشن واسه مردها😂
اره بابا ادم مهم دلشه ن ک چادر و پوشیه و نماز و قران شاید باورت نشه من چادری بودم و از خدا دور از وقتی چادرمو برداشتم و سبک زدی خودمو میرم خیلی ب خدا نزدیک شدم باهاش رفیق شدم. خدا بندشو هرجور ک باشه دوست داره مهم اینه ک طرف از زندگیش راضی باشه و ب خدا نزدیک شه
کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم