قراره از تابستون برم خیاطی و کار کنم از درس خوشم نمیاد هدفم اینه مزون بزنم و
.. ولی مشکلم بابامه وقتی تو خونمونم انگار غریبه ام راحت نیستم نمیتونم کاری انجام بدم 😔😔تابحال نشده ی لباس برام بخره هرچی دارم از مامانمه اونم شاغله نه محبتی نه هیچی همش فحش شنیدم کتک خوردم در حدی که صورتم کبود شده تو این خونه خیر و خوشی ندیدم از خونمون خجالت میکشم مثل انباریه انقد گریه کردم دیگ نا ندارم شدم ی ادم استرسی همش نفس تنگی دارم و درد قفسه سینه و بی دلیل استرس و ترس:)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
با این وضع که گفتید درس خوندن برات واجب در کنارش هم خیاطی یاد بگیر صبور باش سعی کن باهاش دهن به دهن نشی .
که یوقت دوباره کتک نخوری اگه شوهرت بود میگفتم خب برو خونه پدرت ولی از پدرت کتک بخوری جای نمیتونی بریزپس کاری کن کتک نخوری تا کمی سنت بره بالا خودت به درآمد برسی و اینکه یوقت این شرایطی که داری باعث نشه به هر ازدواجی تن بدی که از چاله بیافتی تو چاه