2777
2789
من عااااااشق فصلی بودم که رفتن سوریه، هزار بار دیگم ببینم سیر نمیشم لعنتی عااااالی بود

آره آره

فصل سوریه و‌خواهر الیزابت و عاشق شدن دوباره ارسطو و انگلیسی حرف زدن بهتاش عالی بود!

رحمت رفته بود یه گوشه خرابکاری کرده بود، ملت میگفتن این چه بوییِ؟؟؟!!!! بعد رحمت گفت دلم خراب بود و کار من بود، بعد ارسطو گفت « من دست اینو ماچ کرده بودم»🤣🤣🤣🤣🤣

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اونجا که اوس موسی میگفت « همی یِک زنی بهش بِدِن، دوتایی مِرَم یه گوشه ای چیکّ و پوکِشان رِ میکنن»، ارسطو میگفت پای مادر منو وسط نکشینا، مادر من ازدواجی نیست. بعد نقی میکفت « تو میخوای مادرت رو شوهر بدی چرا پای مارو وسط میکشی»؟!

من فکر کنم اگه اینا رو از نزدیک ببینم، از خنده بمیرم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی فصل ۳ انیمیشن داشت، فیلمنامش ضعیفه من تو فصلا از ۳ متنفرم چقدر سلایق فرق داره

اون فصل ۴ بود که ارسطو خواب میدید 😂 کارتونی بود خواباش من فصل قبل که نقی کشی میگرفت سقف خونشون ریختو میگم 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
اون وسط قیافه بهبود یادته؟وقتی دید به نقی دوتا سکه دادن به این یه مجسمه کچی داشت رد میداد🤣🤣

وای یادته شبش ارسطو با نقی دعواش شد گفت هما از اوس موسی سکه گرفته نقی رفت مجسمه گچیو پرت کرد پایین😂😂

فیلمشون پخش شد حیثیت نقی به باد رفت 😂😂البته حقش بودعروسی ارسطو رو توی خونه خودش گرفت تا خونشو بکنه ...

تازه اوس موسی چقدر گفت نقی اون ستونو بزار نقی گفت نه ستون جلو دیدو میگیره😂

وای یادته شبش ارسطو با نقی دعواش شد گفت هما از اوس موسی سکه گرفته نقی رفت مجسمه گچیو پرت کرد پایین😂 ...

آره آرهههههه🤣🤣🤣🤣

بعد بهبود قهر کرده بود هما اینا رفته بودم واسش مجسمه بخرن 

تازه اوس موسی چقدر گفت نقی اون ستونو بزار نقی گفت نه ستون جلو دیدو میگیره😂

اوس موسی بیچاره

هی میگفت نقی این خونه خیسه هنوز اماده نیست اما نقی گوش نمیداد😂

یادته اون شبی که پست کامیون ارسطو بودن اوس موسی افتاد پایین هیشکی هم ندیدش🤣🤣

آره آرهههههه🤣🤣🤣🤣بعد بهبود قهر کرده بود هما اینا رفته بودم واسش مجسمه بخرن

هما فهیمه میگفتن آقا ما پلنگ میخوایم مرده میگفت بیایید خب اینجا یه آبشار ماهی داریم بعد هما میگفت پلنگ میگفت یه دقیقه بیایید مجسمه لک لک داریم میخوای قشنگ تر از پلنگن😂

اوس موسی بیچارههی میگفت نقی این خونه خیسه هنوز اماده نیست اما نقی گوش نمیداد😂یادته اون شبی که پست ک ...

آره😂😂 اونجارو یادته میخواستن برن دیدن چوچانگ بعد لباس نو خریدن رفتن زیر ماشین بتون سر تا تنشون بتنی بود