2777
2789
عنوان

شوهرم میگ پول سزارین بدم دیگ شب هفت بچه و خرید و مهمونی تعطیل🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست
بگو اون موقع ک میخواستی بابا بشی باید فکر هزینه هامو میکردی

اتفاقا کلی بهش گفتم بعدش گفتم نمی‌خوام اصلا زایمان کنم اونم ترسید گفت اینطوری نکن افسردگی میگیری

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سزارین مهم تره جشن و بعدا میشه گرفت احتمالا میخواد پشیمونت کنه بری طبیعی تو کوتاه نیا.

نه نمیرم طبیعی اصلا یه چیزایی خوندم وحشت دارم 

سزارین هم باز میترسم ولی دیگ تنها راه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
نه همینکه اختیاری اصلا بیمه قبول نمیکنن

اختیاری نمیشه به پزشک زیر میزی میدین براتون نامه میزنه که توانایی زایمان طبیعی رو به هردلیلی نداره و شما راحت زایمان سز میشیدین و بیمه هم قبول میکنه

توپ رو بنداز تو زمین شوهرت بگو اگر بیمه تکمیلی کرده بودی مارو قبل بارداریم کلی کمک هزینه بود برامون

بعدهم همه چی رو نگو بهش که برو دکتر نامه بگیر که لگنت مناسب زایمان طبیعی نیست یا جفت نچرخیده باید سزارین بشی بگو دست خودم نیست باید سزارین بشم

بعدم فقط یه مراسم بگیر شب هفتم رو تو خونه‌ی مادر یا مادرشوهرت بگیر و خیلییی دعوت نکن یکم تو کوتاه بیا یکم اون بزار سزارین بشی

اتفاقا کلی بهش گفتم بعدش گفتم نمی‌خوام اصلا زایمان کنم اونم ترسید گفت اینطوری نکن افسردگی میگیری

با زبون خوب رام کن همسرت رو 🤭😁 رگ خوابش ببین چیه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️