2777
2789

● محدودکردن آگهی تبلیغاتی نی نی سایت ●

••• دست عزیزان و کاربران گرامی دردنکنه ••• 

(( اگر شما هم مشکل ااگهی ها و تبلللیغات سایت رو دارین دو روش وجود داره به گفته دو تا از کاربران و اعضای عزیز و گرامی و متشخص و عزیزان سایت برای محدود کردن و مسدود کردن آگهی های تبلیغاتی که دو روش رو هم تایپ کردم و نوشتم کامنت مینویسم و شاید بگین توو بلد نبودی و فلان و بیسان برای کساییکه مثل خودم تو این دنیای گوشی و موبایل و الکترونیکی و تنظیمات و پیش فرض های کارخونه ای وارد نیستن قرار میدم که هردو روش رو از دو عزیز گرامی یاد گرفتم ••• ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

تعلیق نشی ایشالا😂 اجرت با نینی یارا🤭🤭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخدااا با ایناا هم تعللیق میکنن مگه ؟؟

خب تبلیغات باید دیده شه دیگه از نظر مدیران سایت 

میگم شاید واسه این ممنوع باشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
حذف کردم 😂😂🤣🤣😐😐

ای وای ببخشید، بخدا من همینجوری گفتما

نمیدونم شایدم کاری نداشته باشن

ای وای ببخشید، بخدا من همینجوری گفتمانمیدونم شایدم کاری نداشته باشن

نه دیگه شما اونقدر تجربه دارین تو این یک موضوع گلم 😂😂

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️