2777
2789
عنوان

شوهر چینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 189 پست
شما مردا خوشگلترین زن دنیاهم نصیبتون بشه باااز تو نی نی سایت میگردین 😏😏😏

نخیر من حلا یه نفرو دوس داشتم دارم خواهم داشت یه تار موشو هم به دنیا نمیدم چ بدستش بیارم چ نیارم تا ابد هیچکس جاشو نمیگیره

براتنبلی تاپیک اصلاح سبک منوبخون  حتما

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا پیج نزدی ؟هرکی ی گوشی دستش گرفته ی شوهر خارجی بغلش داره تولید محتوا میکنه

همییییننن

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

عزیزم چقدر خوشحالم که شما هم از همسرتون خیلی راضی هستین🥹و همسر خوبی دارینشستن پا خیلی مربوط به فرهن ...

من واقعا ازش راضیم ،انشالله همه خوشبختی و تجربه کنن که فکر نکنن اینا خیالات و دروغه  

ازش بپرس چرا هر چی ویروس و مریضی هست از چین سر و کلش پیدا میشه ؟😑😑

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

برای مادرش چیزی نمیخره از خصوصیات خوبه ؟

اخلاق مادر شوهر های چینی فرق داره ، خوبی و بدی زیاد دارن

ولی توی خیلی موارد باعث ناراحتی عروس نمیشن 

همون‌طور که خیلی بعد از ازدواج پسرشون رو ساپورت مالی نمیکنن ، همون‌طور هم مستقل هستن و اگر چیزی نیاز داشته باشن خودشون میخرن خودشون کار میکنن

همه ی خوبی هاش یه طرف اینکه آشپزی نمیکنه یه طرف واقعا درحقت لطف میکنه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

لباس زیر رو که هرکس خودش میشوره عزیزم😂مکه اینکه مسئولیت شستنش رو بسپاری به شخص دیگه ای

جواب من و ندادی عزیزم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
من خودم رییس جمهور چینم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون